E-Book Succesvol zakendoen in Frankrijk

Een goede start maken met ondernemen in Frankrijk? Download dan dit gratis e-book. Praktisch en compact met handige tips die je direct kunt toepassen.

Download e-book

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zakendoen in Frankrijk: top 3 exportland in de EU voor Nederland 

Heb jij interesse in zakendoen in Frankrijk? Dan ben je in goed gezelschap, veel Nederlandse ondernemers en bedrijven hebben hun weg al gevonden naar de Franse markt. Ben je op zoek naar een praktisch e-book om je op weg te helpen? In dit gratis e-book vind je praktische en compacte informatie over zakendoen in Frankrijk. Welke 5 stappen zijn belangrijk bij export? Met welke cultuurverschillen moet je rekening houden? Wat zijn interessante marktkansen? Deze vragen en meer vind je beantwoord in dit e-book.

Dit e-book is jouw gids voor de belangrijkste zaken waar je aan wilt denken voor je begint. Je vindt hierin niet alleen praktische informatie, maar ook de juiste partijen en contactpersonen die je kunnen helpen om jouw onderneming in Frankrijk te laten vliegen.

Snel succesvol zakendoen?

In minder dan een minuut heb je dit e-book gedownload. Je ontvangt ‘m ook direct in je e-mail. Handig, zo kun je het e-book later makkelijk nog een keer bekijken.

 

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer weten over ondernemen in Frankrijk?

Ondernemersverhalen, marktrapporten en evenementen: alles wat je nodig hebt voor een goede start vind je op deze pagina.

 

 

Anouk Zoet

Wil je liever persoonlijk contact?

Onze expert in Parijs, Anouk helpt je graag verder
Anouk Zoet Managing Director NL Business Hub in Parijs, Netherlands France Chamber of Commerce
Contact

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan de NL Business Hub via dit formulier.
Naam*