E-Book Succesvol zakendoen in België

Een goede start maken met ondernemen in België? Download dan dit gratis e-book. Praktisch en compact met handige tips die je direct kunt toepassen.

Download e-book

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zakendoen in België: net even anders dan je gewend bent

Zoals Vlaams en Nederlands veel gemeen hebben maar toch ook nét even anders zijn is zaken doen in België anders dan je in Nederland gewend bent.

Dat zit ‘m in de taal en omgangsvormen, maar bijvoorbeeld ook in wetgeving, de manier van zakendoen, voorwaarden voor het vestigen van een bedrijf en het in dienst nemen van personeel.

Wil jij starten met ondernemen? Dan is dit e-book jouw gids voor de belangrijkste zaken waar je aan wilt denken voor je begint. Je vindt hierin niet alleen praktische informatie, maar ook de juiste partijen en contactpersonen die je kunnen helpen om jouw onderneming in België te laten vliegen.

Snel succesvol zakendoen?

In minder dan een minuut heb je dit e-book gedownload. Je ontvangt ‘m ook direct in je e-mail. Handig, zo kun je het e-book later makkelijk nog een keer bekijken.

 

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer weten over ondernemen in België?

Ondernemersverhalen, marktrapporten en evenementen: alles wat je nodig hebt voor een goede start vind je op deze pagina.

 

 

Erik Schroeven

Wil je liever persoonlijk contact?

Onze expert in Antwerpen, Erik helpt je graag verder
Erik Schroeven Algemeen Directeur NL Business Hub, de NKVK, in Antwerpen
Contact

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan de NL Business Hub via dit formulier.
Naam*