Gepubliceerd op 28 februari 2024

Cursus: e-Coaching Zakelijk Duits (1-op-1 training)

INTRODUCTIE

Je wordt gekoppeld aan een eigen e-Coach. Met de e-Coach maak je afspraken wanneer je gecoacht wil worden. Voordat wij een goede match kunnen maken willen wij graag meer over je doelen weten. Onze e-Coach zal daarom contact met je opnemen om je wensen in kaart brengen. De e-Coaching kan zich richten op verschillende soorten bedrijfscommunicatie zoals presentaties, rapporten, e-mails of anderszins.

Om je beginniveau en specifieke leerdoelen vast te stellen vindt een intake plaats voorafgaand aan de training. De resultaten en leerdoelen worden na de intake met de cursist gedeeld.

DOELGROEP

Iedereen die zijn/haar teksten, verslagen, rapporten, brieven, e-mails en/of presentaties wil perfectioneren. e-Coaching is individueel en geldt voor Nederlands, Duits, Engels, Frans, Portugees en Spaans. Ook voor andere talen op aanvraag beschikbaar.

LEERDOEL

De leerdoelen worden door de deelnemer gesteld. Door de gerichte feedback en ondersteuning van de taaltrainer op het onderwerp wordt het gestelde doel gehaald.

OPBOUW

De cursus kent 5 coachings momenten van 1 uur. Je wordt gekoppeld aan je eigen e-Coach. Met je e-Coach maak je afspraken wanneer je gecoacht wil worden. Voordat wij een goede match kunnen maken willen wij graag iets meer over jou en je doelen weten. Onze e-Coach zal daarom contact met je opnemen om je wensen in kaart brengen. Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek vragen wij om je presentatie, teksten en/of e-mails aan ons te sturen, wij maken dan een korte foutenanalyse die door de e-Coach met jou besproken gaat worden. Wanneer je gekoppeld bent aan een e-Coach verloopt het contact verder via je e-Coach.

ONDERWERPEN

De onderwerpen zijn persoonlijk en divers. Het gaat om uiteenlopende vormen van schriftelijke en mondelinge communicatie rapporten zoals e-mails, brieven, rapporten, pitches en presentaties.

Wil je verder met taal? Kijk dan naar onze individuele- of groepstaaltrainingen of neem contact met ons op?

OVER STE LANGUAGES

STE Languages is een toonaangevend taleninstituut in Nederland en al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen. De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen zoals Nederlands, Duits, Engels, Frans, Portugees en Spaans en in vele andere talen gegeven.

STE Languages werkt uitsluitend met gecertificeerde, ervaren en zeer enthousiaste taaltrainers die grote affiniteit hebben met het internationale bedrijfsleven.