kans Gepubliceerd op 19 november 2020

Aanbestedingen Olympische Spelen Parijs 2024 ook voor Nederlandse ondernemers

Hoewel de Olympische Spelen van 2020 een jaar later zullen plaatsvinden, liggen de ontwikkelingen voor ‘Paris 2024’ vooralsnog op schema. Vakblad globe gaat in gesprek met Michael Pistecky, werkzaam bij de Nederlandse ambassade te Parijs, over de kansen die de Spelen bieden aan Nederlandse ondernemers.

Verder lezen? Download dan dit artikel uit globe, het enige Nederlandse vakmagazine voor internationaal ondernemen. Dit wordt uitgegeven door ondernemersvereniging evofenedex.

Digitale handelsmissies

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt op woensdag 9 en donderdag 10 december een digitale handelsmissie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. De missie is gericht op ondernemers die hun kennis en ervaring willen inzetten voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Deelname staat open voor Nederlandse organisaties uit de volgende sectoren: Duurzame bouw, Milieutechnologie en Sportinfrastructuur.

Nog een laatste stap...

Vul onderstaande gegevens in zodat het downloaden kan beginnnen

Bij NLinBusiness gaan we vertrouwelijk om met je gegevens. Door je gegevens achter te laten geef je NLinBusiness toestemming om contact met je op te nemen via e-mail.

Bedankt voor je aanvraag! Het rapport wordt nu gedownload.
Komt het rapport niet in beeld? Bekijk dan je download folder of neem contact op via marketing@nlinbusiness.com.