Gepubliceerd op 30 januari 2024

Vooruitblik

Beste collega, 

Met trots en enthousiasme sta ik voor jullie als de nieuwe directeur van NLinBusiness.com. Het komende jaar belooft een periode van groei, innovatie en samenwerking te worden, waarbij de Nederlandse ondernemer centraal staat. 

Wij zijn er voor de duizenden mkb’ers die (meer) internationaal willen ondernemen, en dat nog niet doen. We nemen barrières weg door de juiste partners voor te stellen. Zo maken we de weg vrij om succesvol internationaal te ondernemen. Dat doen we via ons wereldwijde netwerk van NL Business Hubs en partners. Dat doen we tijdens handelsmissies, beurzen en bedrijfsbezoeken. Maar steeds vaker doen we dat digitaal.  

In een politiek onrustige wereld met ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen heeft de Nederlandse ondernemer met internationale ambities behoefte aan snelheid, betrouwbaarheid en wendbaarheid. Met de crisis op de Rode Zee zien we allemaal hoe kwetsbaar de mondiale logistieke ketens zijn. 

Juist daarom werken wij in 2024 aan een digitale tool die Nederlandse ondernemers met internationale ambities in een paar klikken aan de juiste partner(s) koppelt, waar ook ter wereld. Gemakkelijk, snel en betrouwbaar, daar zit volgens ons de winst.     

Want in een wereld die continu verandert, zijn de uitdagingen voor internationaal opererende Nederlandse bedrijven groot, maar de mogelijkheden ook. Samen zullen we deze uitdagingen aangaan en bedrijven helpen uitbreiden in internationale markten. 

Ons waardevolle nationale en internationale netwerk speelt een sleutelrol in het realiseren van onze doelen. Door te bouwen op bestaande relaties en nieuwe connecties te smeden, zullen we een solide basis leggen voor groei en succes. Samen zullen we deuren openen en de positie van Nederland als exportland versterken. 

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken, te leren van elkaars expertise en gezamenlijk successen te vieren. Laten we het komende jaar benutten om nieuwe hoogtes te bereiken en de exportkansen voor Nederlandse ondernemingen te vergroten. 
 

Met vriendelijke groet, 
 

Anita Blankestijn, directeur NLinBusiness.com