Her-accreditatie Netherlands Thai Chamber of Commerce

In aanwezigheid van leden en vertegenwoordigers van de Ambassade in Thailand ontving de Netherlands Thai Chamber of Commerce (NTCC) op 19 april 2023 opnieuw het kwaliteitskeurmerk van NLinBusiness. Hiermee is de NTCC de eerste NL Business Hub die her-accreditatie heeft ontvangen. De NTCC is een belangrijke startplek voor Nederlandse bedrijven die op de Thaise markt aan de slag willen en een goed zakelijk netwerk om zich heen zoeken om een vliegende start te maken.

Belangrijke handelspartner Thailand

Rob Hurenkamp, voorzitter NTCC:

“We zijn enorm vereerd met de re-accreditatie door NLinBusiness. Dit is de erkenning voor onze succesvolle inzet om onze leden van dienst te zijn en Nederlandse ondernemingen die zich in Thailand willen vestigen en Thaise ondernemingen die de stap naar Nederland willen maken te steunen. De NLinBusiness accreditatie geeft ons de mogelijkheid om Nederlandse ondernemingen die activiteiten in Thailand willen ontplooien in een vroeg stadium te identificeren met raad en daad bij te staan zodat de zaken in Thailand snel winst gevend zijn.”

De NL Business Hub in Thailand, Netherlands Thai Chamber of Commerce (NTCC), is het business netwerk in Thailand en werkt in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Thailand. Volgens Edo Offerhaus, directeur van NLinBusiness is de NTCC “een belangrijke NL Business Hub in een groeimarkt met grote kansen voor Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Thailand heeft een grote afzetmarkt en heeft een sleutelrol in de export naar Zuidoost-Azië, wat veel kansen biedt voor Nederlandse ondernemers met internationale ambities. Door ondernemers via de NL Business Hub in contact te brengen met Nederlandse ondernemers die hen zijn voorgegaan en betrouwbare lokale dienstverleners, wordt ondernemen in Thailand een stuk toegankelijker. Ik wil het hele team van de NTCC van harte feliciteren met het bereiken van deze belangrijke mijlpaal.”

Belangrijke handelspartner Thailand

Nog meer Nederlandse bedrijven aan ons te binden

Hans van den Born, Executive Director NTCC:

“De her-accreditatie keurmerk van NLinBusiness is een enorme opsteker voor onze gehele NL Business Thailand Hub community en naast het executive office team met name ook voor alle vrijwilligers binnen het NTCC bestuur en overige actieve leden die met hun jarenlange expertise geheel belangeloos mede-ondernemers helpen met hun internationaliseringsplannen. Onze dank gaat ook uit naar alle collega’s binnen het mondiale NL Business Hub netwerk en overige partners zoals de Nederlandse ambassade en Thaise overheidsinstanties voor hun support aan de steeds verder groeiende NTCC business community. We hopen hiermee nog meer Nederlandse bedrijven aan ons te binden en behulpzaam te kunnen zijn.”

Nog meer Nederlandse bedrijven aan ons te binden

“Netherlands Thai Chamber of Commerce is dé plek voor Nederlandse ondernemers”

Doel van de NTCC is ook om het zakelijke netwerk te organiseren en ondernemend Nederland beter te vertegenwoordigen in Thailand. De NTCC houdt zich daartoe onder meer bezig met individuele dienstverlening en matchmaking en de organisatie van webinars en netwerkevenementen.

Meer weten over de Netherlands Thai Chamber of Commerce (NTCC)? Ga naar:

https://nlinbusiness.com/service-provider/netherlands-thai-chamber-of-commerce-ODg2MA

of https://nlinbusiness.com/info/wat-zijn-nl-business-hubs

 

Hans van den Born

Wil je liever persoonlijk contact?

Onze expert in Bangkok, Hans, helpt je graag verder
Hans van den Born Algemeen Directeur NL Business Hub in Bangkok, de NTCC
Contact

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan de NL Business Hub via dit formulier.
Naam*