4

juli

2024

Rendez-vous Réussi: Hoe verover je de Franse markt?

Op 4 juli organiseert MKB Limburg in samenwerking met Netherlands France Chamber of Commerce (NFCC) een exclusieve bijeenkomst over zakendoen in Frankrijk en nodigen wij je van harte uit om deel te nemen.

De NFCC zal, naast een nog aan te kondigen gastspreker, een interactieve presentatie geven over zakendoen in Frankrijk, waaronder:

  • De kracht van de Kamer van Koophandel,
  • Zakelijke cultuurverschillen en andere do’s en don’ts,
  • Het belang van een netwerk op de Franse markt.

De bijeenkomst vindt plaats in Het Wijnstation in Sittard waar we tussendoor kunnen genieten van een heerlijk glas (Franse) wijn en lekkere hapjes. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken.

Speciaal voor ondernemers
Dit evenement richt zich specifiek op ondernemers met een serieuze interesse in de Franse markt, met als doel kennis en waardevolle inzichten te delen.

Aanmelden kan via onze app. Bij aanmelding via de app ben je verzekerd van deelname, dit kunnen we niet garanderen wanneer we je aanmelding ontvangen via de mail. Wil je hulp bij het downloaden van de app of heb je deze nog niet, stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nl

Wil je graag een introducé meenemen of ken je iemand voor wie dit interessant is laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@mkblimburg.nl

Een mooie samenwerking tussen MKB-Limburg en Netherlands France Chamber of Commerce

Meer over deze organisatie

Netherlands France Chamber of Commerce (NFCC)

NL Business Hub
Anouk Zoet

Anouk Zoet, Managing Director

Meer info
Gerelateerde evenementen