Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Webinar met de Wereldbank voor de Nederlandse watersector

  • Datum 4 november 2020
  • Tijd 14:00 - 15:00
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Webinar met de Wereldbank voor de Nederlandse watersector

Meer over dit event

Bent u werkzaam in de watersector? En wilt u weten hoe de Wereldbank tijdens de coronapandemie hulp biedt aan deze sector? Neem dan op 4 november deel aan dit webinar voor de Nederlandse watersector.

Ondersteuning voor overheden in ontwikkelingslanden

Wereldwijd worden mensen en economieën geraakt door de (in)directe gevolgen van de coronacrisis. Net als andere internationale organisaties heeft de Wereldbank gereageerd door grootschalige investeringen en ondersteuning toe te zeggen aan overheden in ontwikkelingslanden en opkomende markten. De coronacrisis vraagt om snelle actie op grote schaal.

Webinarserie Wereldbank en COVID-19

In samenwerking met de Wereldbank organiseren de Nederlandse ambassade in Washington D.C. en Team Internationale Organisaties (TIO) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), een serie webinars voor Nederlandse bedrijven en organisaties. Door deze webinars krijgt u een goede indruk van de inzet van de Wereldbank op de COVID-19-crisis, en de invloed van deze crisis op de geplande investeringen en projecten.

Webinar Nederlandse watersector

Experts vanuit de Wereldbank vertellen u tijdens dit webinar over de mogelijkheden voor de Nederlandse watersector.