Webinar E-Health: kansen in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt

  • Datum 25 juni 2020
  • Tijd 11:00 - 12:00
Inschrijving gesloten
Webinar E-Health: kansen in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt

Meer over dit event

Bent u actief in de digitale gezondheidszorg of e-health-toepassingen? En bent u geïnteresseerd in de laatste marktontwikkelingen en kansen in Zuid-Afrika? Volg op 25 juni het webinar E-health: kansen voor samenwerking in de Zuid-Afrikaanse HealthTech markt.

Wereldwijd maakt de uitbraak van de COVID-19-pandemie duidelijk dat de gezondheidszorg dringend moet digitaliseren. De behoefte aan innovatieve gezondheidstechnologieën en betrouwbare systemen voor patiëntinformatie en kennisuitwisseling is groter dan ooit.

In Zuid-Afrika, de meest ontwikkelde economie van het continent, is er groeiende aandacht voor – en vraag naar – digitale oplossingen in de gezondheidszorg. Zowel de publieke als private sector zullen de komende tijd investeren in innovatieve oplossingen en betrouwbare systemen.

Inhoud webinar

Dit webinar gaat in op de laatste marktontwikkelingen, kansen, mogelijke hindernissen en aanpak markttoegang. Deze onderwerpen zijn gebaseerd op de resultaten van een in opdracht van RVO uitgevoerde marktstudie. Tijdens dit webinar wordt specifiek ingegaan op onderstaande subsectoren:

Andere subsectoren die tijdens dit webinar aan bod komen zijn: electronic health records, telemedicine, mhealth, virtual healthcare, wearables, diagnosis and treatment decision support, advanced imaging and automated delivery and dispensing.