Official Launch of the Netherlands Business Council France

Meer over dit event

Officiële lancering van de Netherlands Business Council France

Op donderdag 30 september 2021 wordt de Netherlands Business Council France ín Parijs officieel gelanceerd door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland. De feestelijke bijeenkomst vindt plaats op de residentie van Zijne Excellentie, de ambassadeur Pieter de Gooijer, Edo Offerhaus, algemeen directeur van NLinBusiness en in het bijzijn van multinationals andere Nederlandse ondernemers die zakendoen in Frankrijk. Media zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 

De Netherlands Business Council France (NLBC) is een initiatief vanuit het Nederlandse bedrijfsleven, de Nederlandse Ambassade in Parijs en NLinBusiness om ondernemend Nederland beter te vertegenwoordigen in Frankrijk, het zakelijke netwerk te organiseren en de Franse markt toegankelijker te maken voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Na het welkomstwoord door de ambassadeur Pieter de Gooijer zal voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland onder meer ingaan op het toenemende belang van de economische relatie tussen Nederland en Frankrijk en de specifieke kansen voor het Nederlandse MKB. Algemeen directeur Edo Offerhaus van NLinBusiness vertelt over het ontstaan en het belang van de nieuwe hub en NLBC-voorzitter Maarten de Bruijn gaat in op de rol van NLBC in de relatie tussen beide landen.

Invitations are send directly and are strictly personal.

Covid-19: you will be required to show an identity document as well as your sanitary pass (QR code) at the entrance


For more information, please contact Anouk Zoet via az@nlbc.fr

Official Launch of the Netherlands Business Council France

  • Datum 30 september 2021
  • Tijd 17:00 - 19:00
  • Locatie Paris
Organisatie
  • Netherlands Business Council France