Motortec Chile 2024

Meer over dit event

Motortec Chile 2024 is de internationale vakbeurs voor after-market voor de automotive-industrie voor professionals, die plaatsvindt van 27 tot en met 29 Juni 2024 in Santiago, Chili. Als meest vooraanstaand evenement in Zuid-Amerika heeft Motortec Chile de aandacht van de professionals in de branche. De derde editie van Motortec Chile zal meer dan 10.000 vierkante meter beslaan en meer dan 150 internationale merken verwelkomen, waarmee het zijn positie versterkt als een platform voor het leggen van handelsverbindingen tussen kopers en verkopers. 

Motortec Chile 2024 zal een belangrijke ruimte integreren voor een Performance-ervaring, met een uniek gebied waar bedrijven, merken, producten en uiteraard hoogwaardige en sportieve modellen aanwezig zullen zijn. In zijn derde editie streeft Motortec Chile ernaar niet alleen de beste en grootste bedrijven op het gebied van reserveonderdelen, accessoires en after-market samen te brengen uit Chili en Latijns-Amerika, maar ook een ruimte te zijn voor verspreiding en ontmoeting met de belangrijkste merken en vertegenwoordigers van Performance in Chili. Het biedt een unieke kans voor bepaalde automerken om zich te positioneren als een uitstekend alternatief op het gebied van sportiviteit en prestaties.

De verschillende segmenten van MOTORTEC CHILE 2024 omvatten

Auto-onderdelen, motoren, onderdelen en componenten
Werkplaats-, reparatie- en onderhoudsapparatuur
Voertuiguitrusting
Oliën, smeermiddelen en additieven
Voertuigwassen en onderhoud
Banden en accu's
Voertuigpantsering
Hydraulische apparatuur en componenten
Nieuwe ICT toegepast op logistiek en informatiesystemen voor werkplaatsen
Controle- en beheerdiensten voor dealers, tankstations en werkplaatsen
Elektronica, verlichting en systemen voor speciale voertuigen, uitrusting en aanpassingen
Accessoires en aanpassing
Academische instellingen, bedrijfsverenigingen en organisaties
Gespecialiseerde uitgevers

Voor meer informatie over MOTORTEC CHILE 2024 en kosteloze ondersteuning kunt u contact opnemen met het kantoor van Ifema Madrid voor de Benelux, Intraservice BV: Mw. Suzanne Coers, suzanne@intraservice.nl.

Motortec Chile 2024

  • Datum 27 juni 2024 - 29 juni 2024
  • Locatie Chili
Organisatie
  • Ifema