DUTCH-COLOMBIAN BUSINESS MATCHMAKING FORUM

Meer over dit event

De handelsrelaties tussen Nederland en Colombia zitten al jaren in de lift. Nederlandse MKB-bedrijven in sectoren als agrifood, transport & logistiek en life sciences & health hebben succesvol de stap gezet. Niet voor niets is Nederland inmiddels de derde buitenlandse investeerder in het land. Met het ondertekenen van het Belastingverdrag tussen beide landen wordt aan deze goede relaties een belangrijke impuls gegeven. Het Holland House Colombia organiseert daarom op 8 en 9 september een nieuwe editie van het Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum.

Dit evenement is specifiek ontworpen om Nederlandse MKB-ondernemers succesvol de stap te laten zetten naar afzet in Colombia, zonder dat reizen daarvoor nodig is. Bent u een Nederlandse exporteur op zoek naar mogelijke afnemers of distributeurs in Colombia? Of een innovatieve ondernemer met interesse in samenwerking met Colombiaanse partners? Via de één-op-één digitale matchmaking bent u verzekerd van de juiste contacten.

Deze editie staat open voor alle Nederlandse bedrijven, maar focust zich met name op de volgende sectoren:

  • Agro (technologie) & Food Retail
  • Circulaire economie
  • Maritieme technologie


Ook Nederlandse bedrijven uit aanverwante sectoren worden aangemoedigd om deel te nemen.

Hoe werkt de matchmaking?

  • Na aanmelding, neemt het team van Holland House Colombia contact op om via een intake uw online bedrijfs- en samenwerkingsprofiel op te stellen. Dit geeft informatie over uw organisatie en de partners (importeurs, distributeurs, agenten, enz.) of klanten/opdrachtgevers die u zoekt.
  • Op basis van dit profiel en uw specifieke doelstellingen en wensen, worden de juiste Colombiaanse organisaties geïdentificeerd, geselecteerd en ingepland voor uw individuele en op-maat-gesneden matchmaking programma. Dit in continue samenspraak met u.
  • Op 8 en 9 september vinden de geplande afspraken plaats via het online platform. Minimaal voert u 6 gesprekken met gekwalificeerde leads.
  • Voorafgaand aan de matchmaking wordt er door RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een digitale showcase ontwikkeld om diverse Nederlandse sectoren breed onder de aandacht te brengen van relevante Colombiaanse bedrijven. Uw bedrijf komt in aanmerking om hierin opgenomen te worden.

De uiterste aanmelddatum is 30 juli. Er kunnen maximaal 30 Nederlandse bedrijven meedoen.

Deelname en kosten

Meld u aan voor het Matchmaking Forum via de volgende link: https://share.hsforms.com/1AT9q5Q05T02G0bIef-NA3Q4w6nv

De deelnamekosten per bedrijf bedragen 350 euro.

Meer weten?

Heeft u vragen over de matchmaking? Neem dan contact op met:

Jan Willem van Bokhoven, Holland House Colombia, jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

Organisatie

Dit evenement wordt georganiseerd door Holland House Colombia met ondersteuning van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Colombia en NLinBusiness.

DUTCH-COLOMBIAN BUSINESS MATCHMAKING FORUM

  • Datum 8 september 2021 - 9 september 2021
  • Tijd 15:00 - 19:00