De Duitse markt veroveren: praktische tips

Meer over dit event

Speciaal voor de ondernemer met ambities in Duitsland organiseert VNO-NCW Midden, samen met NLinBusiness en ALPMANN FRÖHLICH advocatenkantoor, een lunchwebinar.

Duitsland is een enorm land met volop kansen om je onderneming uit te breiden. Maar waar begin je en hoe vind je de juiste informatie? Hoe leg je de eerste zakelijke contacten met Duitse ondernemers? En met welke wet- en regelgeving moet je rekening houden?

Tijdens dit interactieve webinar helpen Dimitri van den Oever (NLinBusiness) en Dr. Marisa Michels (ALPMANN FRÖHLICH Duits advocatenkantoor) je om je weg te vinden naar de Duitse markt en binnen de Duitse wetgeving.

Dimitri van den Oever is directeur van de NL Business Hub München. Hij heeft een groot netwerk en weet daardoor Nederlandse ondernemers te koppelen aan de juiste Duitse adviseurs en bedrijven. Hij woont en leeft al 20 jaar in Duitsland.

Dr. Marisa Michels is een Duitse advocaat bij ALPMANN FRÖHLICH en gespecialiseerd in het Duitse merkenrecht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kan zij precies duiden waar een ondernemer aan moet denken als hij zijn producten (online) gaat verkopen in Duitsland of Duitse producten importeert.

Na het bijwonen van dit webinar beschik je over een helderder inzicht in de mogelijkheden en hindernissen voor het starten, groeien of uitbreiden van jouw onderneming in Duitsland.

Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en na het webinar ontvang je per e-mail nog aanvullende informatie.

De Duitse markt veroveren: praktische tips

  • Datum 20 maart 2024
  • Tijd 12:30 - 13:15
Organisatie
  • VNO-NCW Midden
  • NLinBusiness
  • Alpmann Fröhlich Advocaten