COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Business Week Nabije Markten: schrijf nu in!

  • Datum 17 november 2020 - 18 november 2020
  • Tijd 13:00 - 16:00
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Business Week Nabije Markten: schrijf nu in!

Meer over dit event

Te midden van de coronacrisis zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid op 17 en 18 november voor een unieke online Business Week. Daarin staat zakendoen met onze (bijna) buurlanden Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal. In het bijzonder binnen de sectoren energie, digitale landbouw, smart industry en mobiliteit.

De focus in dit digitale evenement ligt op de toekomst. Waar liggen kansen? En wat kunt u als ondernemer doen om internationaal succes te behalen, ondanks de geldende beperkingen en uitdagingen?

Inspiratie en diepgang

Met een breed programma zorgen we op 17 en 18 november voor de nodige inspiratie en diepgang. Tijdens de Business Week Nabije Markten informeren diverse ervaringsdeskundigen u over hun sectorkennis bij het zakendoen in Duitsland, België, Frankrijk en het VK. Uiteraard richten we ons ook op het ondernemen ten tijde van de coronamaatregelen.

Redenen om u in te schrijven

De Business Week Nabije Markten is voor u de:

  • efficiënte manier om te leren waar de grootste kansen liggen binnen uw sector;
  • kans om vragen te stellen aan dé leidende sectorexperts en de Nederlandse overheid in onze buurlanden;
  • constructieve heroriëntatie op uw sector bij onze belangrijkste handelspartners, waarmee  u pragmatische, landspecifieke perspectieven ontdekt;
  • mogelijkheid om digitaal te netwerken met mede-ondernemers, de Nederlandse overheid in onze buurlanden en leidende sectorexperts.