E-Book Ondernemen in Duitsland

Dit e-book over ondernemen in Duitsland geeft je tips en tricks in elke fase van jouw ondernemersreis zodat jij succesvol kunt ondernemen in Duitsland! 🇩🇪

Download het e-book hier!

E-Book Ondernemen in Duitsland

Duitsland is een van de meest populaire bestemmingen voor de Nederlandse ondernemer. Ondernemers proberen vaak hun zaken zo goed mogelijk naar hun eigen kunnen op orde te hebben, maar addertjes onder het gras kunnen voor roet in het eten zorgen. “In Duitsland zal het toch wel net zo geregeld zijn als in Nederland?” is wat veel ondernemers denken. Maar het is als Nederlands bedrijf het niet altijd even gemakkelijk om succesvol te zijn in Duitsland. De wijze van zakendoen is namelijk anders dan wij gewend zijn. De manier van overleggen, samenwerken en beslissingen nemen vinden wij vaak maar vreemd.

 

Dit e-book geeft je de handvaten om succesvol te ondernemen in Duitsland en brengt je in contact met de juiste partners die je verder op weg helpen op de Duitse markt! 🇩🇪

 

Download het e-book

Aan dit e-book werkten mee:

De Grenz

Nienke Pilkes & Esther de Grooth

Duits Nederlandse Handelskamer

Kristina Ullrich

Bluefield

Erik Jan Hengstmengel

Global Topology - Ionmoon

Geddy van Elburg

ACG International

Edith Nordmann

Van Luin

Robert Havekotte

Aon

Michel Teunisse

Xportwise

Linda van den Broek

Oryx

Koen Mathijssen

Business Hub Munich

Roel Westra

Dienstverleners - Duitsland

Het vinden van de juiste (handels)partners is essentieel als je over de grens zaken wilt doen. Bekijk hier het aanbod van Duitse dienstverleners die jou verder kunnen helpen op de Duitse markt.

Lees verder

NL Business Hub - München

Plannen om de Duitse markt te betreden met jouw product, maar nog niet zeker van je strategie? Of ben je op zoek naar lokale contacten maar kun je moeilijk betrouwbare partners vinden? De NL Business Hub in München helpt je verder. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

Lees verder

Je business model 'Einsatzbereit' - Duitsland

Met ons complete aanbod aan cursussen, marktrapporten, succesverhalen en lokale contacten ben je snel succesvol in Duitsland. Vind alle informatie die je nodig hebt op deze pagina!

Lees verder

Deel je vragen met ons!

Indien je aanvullende vragen hebt over dit onderwerp of over zakendoen in Duitsland in het algemeen schroom dan niet om contact met ons op te nemen: content@nlinbusiness.com
Of leer meer over zakendoen over Duitsland met ons complete aanbod aan cursussen, marktrapporten, succesverhalen en lokale contacten hier.

Schrijf je in voor het virtueel netwerk gesprek

Meer vragen over zakendoen in Duitsland? NL Business Hub in München biedt een online netwerkgesprek aan wat jou verzekert van een goede start in Duitsland. Tijdens deze sessie beantwoorden Nederlandse ondernemers die in Duitsland wonen en werken al jouw vragen over zakendoen in (Zuid-)Duitsland.

Meld je hier aan!

 

Roel Westra

Wil je meer weten over München

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen
Roel Westra Hub Manager Duitsland