Persbericht - De NL Business Hub in Parijs nu ook geaccrediteerd door NLinBusiness

In aanwezigheid van vele leden en vertegenwoordigers van de Ambassade in Parijs, ontving de Netherlands Business Council France (NLBC.FR) op 26 januari het kwaliteitskeurmerk van NLinBusiness. Hiermee behoort de NLBC nu tot de geaccrediteerde ‘business hubs’ van het NLinBusiness-netwerk. NLBC.FR is een belangrijke startplek voor Nederlandse bedrijven die op de Franse markt aan de slag willen en een goed netwerk om zich heen zoeken om een vliegende start te maken in Frankrijk.

Belangrijke handelspartner Frankrijk

Maarten de Bruijn, voorzitter & stichtend bestuurslid:

“We zijn dankbaar dat NLinBusiness de NLBC.FR nu officieel heeft geaccrediteerd. Het is een beloning van het harde werk en de toewijding van ons volledige team en een erkenning van de kwaliteit van onze services en netwerk. We zullen ernaar blijven streven om de verwachtingen te overtreffen en onze leden en de vertegenwoordiging van het bredere Nederlandse en Franse bedrijfsleven de best mogelijke ervaring te bieden. Onze leden vertegenwoordigen de kwaliteit en het innovatievermogen waar we trots op zijn. We kijken ernaar uit om met NLinBusiness te blijven samenwerken en een sterke publiek-private samenwerking op te bouwen.”

De NL Business Hub in Parijs (NLBC.FR) is een initiatief van een aantal in Frankrijk actieve bedrijven en NLinBusiness – een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland- en tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Parijs. Volgens directeur Edo Offerhaus van NLinBusiness is de NLBC.FR een belangrijke NL Business Hub in een grote Europese markt. “Door ondernemers via de NL Business Hub in contact te brengen met lokale dienstverleners en andere bedrijven, wordt ondernemen in Frankrijk een stuk toegankelijker.”

Doel is ook om het zakelijke netwerk te organiseren en ondernemend Nederland beter te vertegenwoordigen in Frankrijk. NLBC.FR houdt zich daartoe onder meer bezig met individuele dienstverlening en matchmaking en de organisatie van webinars en netwerkevenementen.

Meer weten over de Netherlands Business Council France (NLBC)? Ga naar:

https://nfcc.fr/nl/ of https://nlinbusiness.com/info/wat-zijn-nl-business-hubs 

————————————————————————————————————-   

Over NLinBusiness   

NLinbusiness.com helpt Nederlandse MKB-ers met internationale ambities op weg. Of je je aan het oriënteren bent, wilt opschalen of een ervaren exporteur bent. We brengen je direct in contact met een wereldwijd Nederlands business netwerk bestaande uit dienstverleners, ondernemers, NL Business Hubs en overheidsinstanties die je verder kunnen helpen. Onze partners in het buitenland zijn te vinden in meer dan 25 landen en staan je graag te woord. Zij kunnen je alles vertellen over de lokale cultuur, marktkansen en praktische informatie van het land waar jij zaken wilt doen. Op NLinBusiness.com vindt je ook marktrapporten, voorbeelden van andere ondernemers, sectorinformatie én een overzicht van actuele beurzen, evenementen en handelsmissies waar je je direct voor kan aanmelden. Het ondernemers platform van VNO-NCW en MKB-Nederland voor internationaal zakendoen.