Shanghai

China
Lokale tijd in Shanghai -
Het weer in Shanghai 13°C clear sky
SHA
resultaten gevonden
Wis alle filters
Filter
Filter
Filter toepassen
Dienst
Type
Taal
Sector

Acclime Group

Of u nu aan het uitbreiden bent of net begint, ons volledige scala aan zakelijke diensten zal u naadloos begeleiden van de oprichting tot de late ontwikkelingsfase van uw bedrijf in Azië, en alle stappen daartussenin.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Dr2 Consultants

De lokale adviseurs van Dr2 Consultants Shanghai helpen ondernemers de Chinese markt te betreden, en/of om hun aanwezigheid daar succesvol uit te breiden.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

ExportSelect-International Management Search

Ruim 15 jaar dé specialist voor recruitment van international en exportmanagement. Met voorgeselecteerde kandidaten op landen- en productervaring, export-en talenkennis. Kandidaten die de lokale cultuur en distributie structuur snappen. Wereldwijd actief.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Splendid China

Marion Tjin-Tham-Sjin is de dochter van een Chinese vader en een Nederlandse moeder. In 2006 besloot ze haar eigen bedrijf Splendid China op te richten. Dit bedrijf helpt Europese ondernemers bij het exporteren van hun producten en diensten naar China. Splendid China heeft nu vestigingen in zowel Shanghai als Nederland. In mei 2018 werd Marion in Londen beloond met de wereldwijde Wintrade-prijs voor International Business Woman of the year 2018.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Wil je meer weten over Shanghai

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen
Annemarie Dijkman International Business Manager