COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Webinar Brazil: Opportunities and Experiences in Urban Logistics

  • Datum 16 juni 2020
  • Tijd 16:00 - 16:45
Inschrijving gesloten
Webinar Brazil: Opportunities and Experiences in Urban Logistics

Meer over dit event

Brazilië is hard getroffen door de coronacrisis. Wat betekent dit voor Nederlandse ondernemers die daar actief zijn? In een reeks van 7 webinars praat het Economisch Netwerk in Brazilië u bij over de ontwikkelingen. De economische effecten van de pandemie verschillen tussen regio's en sectoren.

Brazilië is de grootste economie van Latijns-Amerika met een interne markt van 210 miljoen inwoners. Het land is economisch zwaar getroffen door de crisis, maar de verschillen zijn groot per regio en sector. Met hulpprogramma's steunt de Braziliaanse overheid bedrijven en individuen die uit de boot dreigen te vallen.

Reeks webinars van het Economisch Netwerk

Om inzicht te geven in de actuele situatie en de mogelijkheden die ontstaan in deze crisis, organiseert het Economisch Netwerk in Brazilië een reeks van 7 webinars. Het netwerk bestaat uit de ambassade in Brasília, consulaten-generaal in Rio de Janeiro en São Paulo en NBSO's in Belo Horizonte en Porto Alegre. Specialisten van die organisaties en van de Nederlands-Braziliaanse Kamer van Koophandel (Dutcham) delen samen met externe gastsprekers hun kennis tijdens deze webinars.

Deze webinars zijn bedoeld voor Nederlandse ondernemers met interesse in zakendoen met Brazilië. De webinars worden in het Engels gegeven. Vragen kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands worden gesteld.

Het tweede webinar: Brazilië en de stadslogistiek

De webinarreeks 'Zakendoen in Brazilië tijdens en na de coronacrisis' gaat na de introductie in op 5 thema's. Het 2e webinar, 'Opportunities and experiences in Urban Logistics', gaat over ontwikkelingen in de logistiek van de grote steden. In het laatste webinar krijgt u een beeld van de perspectieven voor Brazilië na de pandemie.

Elk webinar duurt gemiddeld 40 minuten en bestaat uit een inleiding, een presentatie en tijd voor vragen. Geef uw vragen vooraf door bij het aanmelden, of stel ze via de live-chatfunctie tijdens het webinar.