Evenement in Berlijn

UITGESTELD: Taal- en cultuurtraining zakelijk Duits plus

  • Datum 10 mei 2020 - 15 mei 2020
  • Tijd 15:00 - 11:00
  • Locatie Berlijn
  • Organisatie
    • Geschäftsreif
  • Entree 4.779,00 EUR
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
UITGESTELD: Taal- en cultuurtraining zakelijk Duits plus

Meer over dit event

Taal- en cultuurtraining zakelijk Duits plus is uitgesteld tot nader bericht.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus is er besloten dit evenement uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Het programma is bedoeld voor ondernemers die met hun succesvolle product of dienst de Duitse markt willen betreden en die zich daarop praktisch willen voorbereiden. Geschäftsreif dompelt u tijdens uw vijfdaagse verblijf in Berlijn onder in de Duitse taal en cultuur met een + (plus). Die plus staat voor de noodzakelijke kennis en inzichten die u verwerft tijdens de workshops en ontmoetingen met Nederlandse deskundigen en succesvolle ondernemers.

Taal -en cultuurtraining zakelijk Duits plus
Het gaat om een uniek aanbod voor maximaal 12 deelnemers per keer. Daardoor kunnen we optimaal aansluiten op de individuele wensen van de deelnemers. Het programma is uniek omdat het een combinatie is van een intensieve 4 daagse taal- en cultuurtraining zakelijk Duits met daarnaast workshops van vooraanstaande deskundigen op het terrein van (social) media, juridische zaken, interculturele communicatie en netwerken in Duitsland. Daarnaast is er de gelegenheid zelf te netwerken met uw medecursisten alsook gelegenheid tot matchmaking.