Evenement in Malietoren

Inspiratiebijeenkomst Hannover Messe

  • Datum 25 november 2019
  • Tijd 15:00 - 18:00
  • Locatie Malietoren
Inspiratiebijeenkomst Hannover Messe

Meer over dit event

Van 20 tot en met 24 april 2020 vindt de Hannover Messe plaats. De Hannover Messe is al 70 jaar lang ’s werelds grootste professionele beurs voor industriële technologie met een breed aanbod aan industriële oplossingen en producten.

Een bezoek aan de Hannover Messe betekent een ontmoeting met spelers uit de hele wereld: vorig jaar waren 6.500 bedrijven en kennisinstellingen uit meer dan 60 verschillende landen aanwezig, en meer dan 200.000 bezoekers. De Hannover Messe biedt dus volop gelegenheid tot het aanboren van nieuwe afzetkanalen en het vergroten van je netwerk.

Industriële transformatie

De Hannover Messe staat in 2020 in het teken van industriële transformatie. Nederland focust daarbij op twee voor Duitsland belangrijke thema’s: Energie en Digitalisering. Uitdagingen waarin Nederland samen met Duitsland naar oplossingen zoekt en een verbetering nastreeft.

Dat biedt kansen voor jou als Nederlandse ondernemer in de technologie. Want Nederland wil niet alleen handelspartner voor Duitsland zijn, maar ook technologie- en innovatiepartner.

Kortom, een kans voor netwerken, een evenement dat je niet mag missen, als bezoeker óf als deelnemer aan één van de vier High Tech Paviljoens. Met een stand in een van de Holland High Tech Paviljoens ben je verzekerd van een prominente plek op de Hannover Messe. Je speelt jezelf internationaal in de kijker en je kunt gebruikmaken van tal van collectieve voordelen zoals netwerkbijeenkomsten, seminars etc.

Zie ook:

Meer weten over een bezoek aan de Hannover Messe of over deelname aan de beurs?

Op 25 november aanstaande organiseert NLinBusiness samen met de Nederlandse partners voor de Hannover Messe een inspiratiebijeenkomst van 15:00 tot 18:00 uur in de Malietoren, Den Haag. 

Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende onderwerpen aan bod komen en worden er breakout sessies georganiseerd per thema.

De uitnodiging voor de inspiratiebijeenkomst, inclusief programma vind je hier.