Webinar Nationale Projecten Rusland: inzicht in de Russische investeringsagenda

  • Datum 26 juni 2020
  • Tijd 10:00 - 10:50
Inschrijving gesloten
Webinar Nationale Projecten Rusland: inzicht in de Russische investeringsagenda

Meer over dit event

Bent u als ondernemer actief op de Russische markt? En wilt u meer weten over de Russische langetermijn investeringsagenda? Neem dan op vrijdag 26 juni deel aan het webinar Nationale Projecten Rusland. De focus ligt op concrete projecten in de gezondheidszorg, infrastructuur en water- en afvalmanagement. Wij praten u graag bij naar aanleiding van onze nieuwe marktstudie.

Het webinar gaat in op 'nationale projecten' uit het nationale Russische investeringsprogramma. Met deze projecten wil de Russische overheid voor 2024 de levensstandaard in Rusland aanzienlijk verhogen met grootschalige investeringen in de gezondheidszorg, infrastructuur en de leefomgeving.

Presentatie marktstudie

Om inzicht te geven in de mogelijkheden van deze meerjarige investeringsprojecten in Rusland, heeft de Nederlandse overheid een marktstudie laten uitvoeren. Deze studie is, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), uitgevoerd door Lighthouse Group. Zij presenteren de resultaten van hun onderzoek tijdens dit webinar.

Na afloop van het webinar plaatsen we de marktstudie op onze Ruslandpagina. U krijgt de weblink toegestuurd.