Mexico

Mexico-Stad

MEX

Onze service providers

In iedere stad hebben wij een actief netwerk van dienstverleners die ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun droom. We maken onderscheid tussen commerciële dienstverleners en dienstverleners die een initiatief zijn van de overheid of hieraan gerelateerd. Daarnaast zijn sommige dienstverleners actief in Nederland en somminge op locatie. Per stad bieden wij een overzicht.

Nederlandse overheidsvertegenwoordiging in Mexico-Stad

Nederlandse ambassade in Mexico-Stad

Nederlandse ambassade in Mexico-Stad

Ambassadeur: Margriet Leemhuis | Adres: Volcán 150, piso 2 Edificio Qúbica | Col. Lomas de Chapultepec | C.P. 11000, Mexico-Stad | Telefoon: +525511056550 | E-mail: mex-info@minbuza.nl

NBSO Querétaro

NBSO Querétaro

De Netherlands Business Support Office (NBSO) ondersteunt Nederlandse bedrijven op een praktische manier en herkent handelsmogelijkheden en investeringsmogelijkheden in de noordwestelijke regio México (Monterrey-Guadalajara-Monterrey-Veracruz-Querétaro).

Nederlandse handelskamer en dienstverleners in Mexico-Stad

Holland House Mexico

Holland House Mexico

Het Holland House Mexico is jouw ´one-stop-shop´ in Mexico en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Mexico.

NLinBusiness

NLinBusiness

Ben je op zoek naar andere partners, bijvoorbeeld in Nederland? Neem dan contact op met NLinBusiness via info@nlinbusiness.com of klik op het logo hierboven.