COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Virtuele Handelsmissie: REAP Conference 2020

  • Datum 10 november 2020
  • Tijd 11:00 - 17:00
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Virtuele Handelsmissie: REAP Conference 2020

Meer over dit event

Kom in contact met Agri-Tech bedrijven in het Verenigd Koninkrijk op 10 november tijdens de REAP conference 2020. De REAP Conference is een van de meest toonaangevende conferenties voor innovatie in de landbouw. Dit jaar is het thema ‘From micro-scape to landscape-innovating at the frontier’. Oost NL organiseert op 10 november een virtuele handelsmissie met matchmaking voor ondernemers.

Laat je inspireren door de sprekers, de nieuwste innovaties en het dynamische online programma. Tijdens de matchmaking word je in contact gebracht met Agri-Tech bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk. De virtuele missie wordt georganiseerd in nauwe samenwerking de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC), Kennispoort Regio Zwolle, UK Trade Office en ‘Ik Ben Drents Ondernemer’. 

Programma  

De missie wordt volledig digitaal aangeboden. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intake en ontvang je de instructies voor het online bijwonen van de missie.  

Meer inhoudelijke informatie over het programma

Aanmelden 

Meer weten over de REAP conferentie en de kansen voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Remco Lucassen via remco.lucassen@oostnl.nl of met Martijn Drost via martijn.drost@oostnl.nl. Of meld je hier aan.