COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Brexit-spreekuur (kosteloos)

  • Datum 2 november 2020 - 2 december 2020
  • Tijd 13:09 - 13:09
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Brexit-spreekuur (kosteloos)

Meer over dit event

Digitaal spreekuur voor mkb-bedrijven

Iedere dinsdag- en donderdagochtend houdt evofenedex een digitaal brexit-spreekuur voor ondernemers. Tijdens dit spreekuur kun je 1 op 1 vragen stellen aan experts. Dit wordt gedaan zodat het hele Nederlandse bedrijfsleven zich goed voorbereidt op de Brexit. Het spreekuur is daarom beschikbaar voor leden en niet-leden van evofenedex die zaken doen met het VK.

Hoe werkt het?

Iedere dinsdag en donderdag tussen 10 en 12 uur zitten de brexit-adviseurs klaar met praktisch advies. Je kunt 1 op 1 je brexit-vragen in 10 minuten op hen afvuren. Denk hierbij aan vragen over douanezaken, vervoer, btw, Brexit- vouchers en juridische onderwerpen.

Je kunt je aanmelden via de oranje knop bovenaan het scherm of via deze link. Dit opent een contactformulier waar je aan kunt geven waar je vragen globaal over gaan. Vervolgens ontvang je van evofenedex een voorstel voor een afspraak via Microsoft Teams. Accepteer de afspraak en de brexit-adviseur zal je digitaal bellen op het afgesproken tijdstip.

Brexit-checklist

65 tips om je voor te bereiden op de brexit

Deze checklist bevat 9 stappen en 65 concrete tips voor ondernemers die je helpen met een goede voorbereiding op de brexit.