Istanbul

Turkije
Lokale tijd in Istanbul -
Het weer in Istanbul 9°C half bewolkt
IST

Cursussen over Turkije

Bron: academy.nlinbusiness.com

Business Culture Coaching Turkije (Individueel)

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Turken. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Turkse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Bekijk deze cursus

Kickstart Zakencultuur Turkije

Turken zijn geweldige ondernemers dus die zakelijke deal kan snel worden gedaan, of toch niet? Zonder relaties, respect en Turkse koffie komt er niets van de grond. In een compacte online sessie ben je klaar voor het zakendoen en het succesvol samenwerken met Turkse zakenpartners en klanten.

Bekijk deze cursus

Samenwerken met Turken (groepstraining)

Intensief samenwerken met Turken, klanten of collega’s uit Turkije? Voor veel bedrijven in de grensregio geldt dit. Wordt jouw bedrijf overgenomen door een Turkse partij of gaat het fuseren?  Dan zal je ervaren dat cultuurverschillen tussen Turkije en Nederland enorm kunnen worden onderschat. Leer meer over succesvol samenwerken met Turken.  

Bekijk deze cursus

Samenwerken met Turken (1-op-1 training)

Intensief samenwerken met Turken, klanten of collega’s uit Turkije? Wordt jouw bedrijf overgenomen door een Turkse partij of gaat het fuseren?  Dan zal je ervaren dat cultuurverschillen tussen Turkije en Nederland enorm kunnen worden onderschat. Leer meer over succesvol samenwerken met Turken. 

Bekijk deze cursus

Wil je meer weten over Istanbul

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen