Hongkong

Hongkong
Lokale tijd in Hongkong -
Het weer in Hongkong 21°C bewolkt
HK
resultaten gevonden
Wis alle filters
Filter
Filter
Filter toepassen
Sector
Type
Taal
Service
Onze partner(s) ter plekke

Uitgelicht

Dutch Chamber of Commerce in Hong Kong

Dutch Chamber of Commerce in Hong Kong is jouw ´one-stop-shop´ in Hongkong en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Hongkong.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development  Marktonderzoek / Business Intelligence +2 meer
NL Business Hub NL Business Hub

Acclime Group

Of u nu aan het uitbreiden bent of net begint, ons volledige scala aan zakelijke diensten zal u naadloos begeleiden van de oprichting tot de late ontwikkelingsfase van uw bedrijf in Azië, en alle stappen daartussenin.

Financiën / Verzekeringen / Bankzaken Juridisch & Fiscaal Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +1 meer
Commerciëel Commerciëel

Aon

Bij internationaal zaken doen horen andere risico's en uitdagingen. Aon helpt jou deze risico's te beheersen en vooral de kansen te benutten!

Bemiddeling & Crisismanagement Financiën / Verzekeringen / Bankzaken
Commerciëel Commerciëel

BTS Logistics BV

Met BTS Logistics, als onderdeel van de VBE Group, hebben we alles onder 1 dak waardoor we alle logistieke diensten kunnen aanbieden en er een goede service / kwaliteit en flexibiliteit geboden kan worden in combinatie met de aller scherpste tarieven.

Exportdocumenten / Douanezaken Import & Inkoopstrategie
Commerciëel Commerciëel

ChinaMoves

ChinaMoves identificeert en analyseert communicatiehindernissen tussen Nederlandse en Chinese bedrijven en instellingen.

Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Culture-Inc.

Culture-Inc. helpt expats, moderne zakenreizigers en internationale teams sneller en effectiever verschillende culturen succesvol te overbruggen.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Dr2 Consultants

De lokale adviseurs van Dr2 Consultants Shanghai helpen ondernemers de Chinese markt te betreden, en/of om hun aanwezigheid daar succesvol uit te breiden.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence
Commerciëel Commerciëel

Dutch Chamber of Commerce in Hong Kong

Dutch Chamber of Commerce in Hong Kong is jouw ´one-stop-shop´ in Hongkong en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Hongkong.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence +2 meer
NL Business Hub NL Business Hub

Elceco B.V.

Elceco B.V. ondersteunt exporteurs (en importeurs) die zakendoen met het buitenland op basis van Letter of Credits, oftewel L/C's. Ze helpen en ontzorgen door de afhandeling van de L/C's op zich te nemen.

Exportdocumenten / Douanezaken Financiën / Verzekeringen / Bankzaken Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Exportdocumenten.com

Op Exportdocumenten.com kun je gratis een account aanmaken en direct aan de slag met het regelen van een Certificaat van Oorsprong of EUR.1-certificaat. Je betaalt per document en er zijn geen bijkomende (financiële) verplichtingen.

Exportcoaching / Exportadvies Exportdocumenten / Douanezaken
Commerciëel Commerciëel

KIT Intercultural Professionals

KIT Intercultural Professionals programma’s rusten organisaties en medewerkers toe om effectief met interculturele samenwerkingen om te gaan en succes te bereiken.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

La Gro Geelkerken Lawyers

De leden van ons Azië-team geven juridisch en zakelijk advies aan Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in Azië en Aziatische bedrijven die zaken willen doen in Europa.

Juridisch & Fiscaal
Commerciëel Commerciëel

NEC BV

De Nederlandse Export Combinatie (NEC BV) geeft exportadvies en exportondersteuning aan ondernemers die hun internationale activiteiten willen opzetten of uitbreiden. Daarnaast organiseert de NEC diverse collectieve activiteiten als handelsmissies, beursdeelnames, Holland Paviljoens en bijeenkomsten om de internationale handel van het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren.

(Online) Marketing / Branding / Design Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +1 meer
Commerciëel Commerciëel

NextportChina B.V.

Full-service bureau gespecialiseerd in e-commerce en marketingactiviteiten voor de Chinese markt. Kortom, hét bureau voor bedrijven die hun Chinese doelgroep willen bereiken.

(Online) Marketing / Branding / Design E-commerce / Sales Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +1 meer
Commerciëel Commerciëel

QC China, Vietnam en India – Quality Control Services

Quality Control (QC) controleert en inspecteert producten op gewenste kwaliteit en correctheid; dit in opdracht voor bedrijven overal in China, Vietnam en India. Hierdoor hoeft de opdrachtgever zelf niet naar China, Vietnam & India en is toch zeker van een professionele inspectie.

Import & Inkoopstrategie
Commerciëel Commerciëel

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ontdek waar voor jóu de kansen en valkuilen liggen. Adviseurs van RVO maken gratis een marktverkenning of landenvergelijking gericht op jouw situatie.

Beurzen & Conferenties Financiën / Verzekeringen / Bankzaken Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +3 meer
Overheid Overheid

SIRVA Worldwide Relocation & Moving

SIRVA Worldwide Relocation and Moving is een wereldleider in verhuis- en relocatiediensten en biedt oplossingen voor mobiliteitsprogramma's voor bedrijven van elke omvang.

HR & Recruitment Transport & Logistiek Visa & Consulair
Commerciëel Commerciëel

UPS Nederland B.V.

UPS (NYSE: UPS) is een wereldleider in logistiek met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor pakketten- en vrachtvervoer en sneller internationaal handelsverkeer.

E-commerce / Sales Exportdocumenten / Douanezaken Transport & Logistiek
Commerciëel Commerciëel

Van Luin Assurantie Groep

Van Luin helpt bedrijven die internationaal werken goed verzekerd te zijn, hier en in het buitenland. Door ons internationale netwerk bieden wij lokale ondersteuning en zorgen we voor compliant verzekeringsoplossingen.

Financiën / Verzekeringen / Bankzaken
Commerciëel Commerciëel

Wil je meer weten over Hongkong

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen
Annemarie Dijkman International Business Manager