Dubai

Verenigde Arabische Emiraten
Lokale tijd in Dubai -
Het weer in Dubai 30°C bewolkt
VAE
resultaten gevonden
Wis alle filters
Filter
Filter
Filter toepassen
Sector
Type
Taal
Service
Onze partner(s) ter plekke

Uitgelicht

Netherlands Business Council UAE (NBC)

De Netherlands Business Council UAE (NBC) is jouw ´one-stop-shop´ in de Verenigde Arabische Emiraten en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Beurzen & Conferenties Matchmaking & Netwerken Overheidsondersteuning
NL Business Hub NL Business Hub

ACG International

ACG International heeft ervaring op nationaal en internationaal gebied en heeft daarbij een wereldwijd persoonlijk netwerk van advocaten en adviseurs die voor de cliënten worden ingeschakeld.

Bemiddeling & Crisismanagement Juridisch & Fiscaal
Commerciëel Commerciëel

Aon

Bij internationaal zaken doen horen andere risico's en uitdagingen. Aon helpt jou deze risico's te beheersen en vooral de kansen te benutten!

Bemiddeling & Crisismanagement Financiën / Verzekeringen / Bankzaken
Commerciëel Commerciëel

BTS Logistics BV

Met BTS Logistics, als onderdeel van de VBE Group, hebben we alles onder 1 dak waardoor we alle logistieke diensten kunnen aanbieden en er een goede service / kwaliteit en flexibiliteit geboden kan worden in combinatie met de aller scherpste tarieven.

Exportdocumenten / Douanezaken Import & Inkoopstrategie
Commerciëel Commerciëel

Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Dubai

Consul-Generaal: Hans Sandee | Adres: Al Habtoor Business Tower 31 verdieping | Dubai Marina P.O. Box 7726 Dubai | Telefoon: +971 4 440 7600 | E-mail: dba@minbuza.nl

Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Overheidsondersteuning Visa & Consulair
Overheid Overheid

Culture-Inc.

Culture-Inc. helpt expats, moderne zakenreizigers en internationale teams sneller en effectiever verschillende culturen succesvol te overbruggen.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

d-Travel

De zeer ervaren teams van d-travel werken dagelijks aan de reiswensen van vele MKB ondernemers. Onze zakenreis specialisten onderhouden een prettig persoonlijk contact, denken met u mee en assisteren u met plezier bij het plannen van uw nieuwe reis.

Organisatie zakenreizen
Commerciëel Commerciëel

Door2Arabia

Door2Arabia helpt Nederlandse bedrijven om met succes in het buitenland zaken te doen, of het nu gaat om marktentree (export, joint ventures, bedrijfsovername) of internationale projecten.

Bemiddeling & Crisismanagement Beurzen & Conferenties Exportdocumenten / Douanezaken +3 meer
Commerciëel Commerciëel

Elceco B.V.

Elceco B.V. ondersteunt exporteurs (en importeurs) die zakendoen met het buitenland op basis van Letter of Credits, oftewel L/C's. Ze helpen en ontzorgen door de afhandeling van de L/C's op zich te nemen.

Exportdocumenten / Douanezaken Financiën / Verzekeringen / Bankzaken Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Evofenedex

evofenedex is één van de grootste ondernemersverenigingen in Nederland. De leden en klanten hebben allemaal logistiek of internationaal ondernemerschap nodig om van hun bedrijf een succes te maken. Daarom is ons doel om logistieke en internationale operaties te helpen verbeteren.

Exportcoaching / Exportadvies Exportdocumenten / Douanezaken Juridisch & Fiscaal +2 meer
Commerciëel Commerciëel

GI Travel

Het persoonlijke contact, grote en betrouwbare agentennetwerk, logistiek, en de vele extra services zoals visumbemiddeling van het ervaren team van GI Travel draagt bij aan het slagen van jouw missie. Ook faciliteren wij inspiratie-, netwerk- en inspectiereizen waarbij wij zorgen dat de jij je volledig kan focussen op jouw doel van de reis en wij alle randvoorwaarden regelen.

Beurzen & Conferenties Exportdocumenten / Douanezaken Visa & Consulair
Commerciëel Commerciëel

KIT Intercultural Professionals

KIT Intercultural Professionals programma’s rusten organisaties en medewerkers toe om effectief met interculturele samenwerkingen om te gaan en succes te bereiken.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

NEC BV

De Nederlandse Export Combinatie (NEC BV) geeft exportadvies en exportondersteuning aan ondernemers die hun internationale activiteiten willen opzetten of uitbreiden. Daarnaast organiseert de NEC diverse collectieve activiteiten als handelsmissies, beursdeelnames, Holland Paviljoens en bijeenkomsten om de internationale handel van het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren.

(Online) Marketing / Branding / Design Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +1 meer
Commerciëel Commerciëel

Netherlands Business Council UAE (NBC)

De Netherlands Business Council UAE (NBC) is jouw ´one-stop-shop´ in de Verenigde Arabische Emiraten en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Beurzen & Conferenties Matchmaking & Netwerken Overheidsondersteuning
NL Business Hub NL Business Hub

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ontdek waar voor jóu de kansen en valkuilen liggen. Adviseurs van RVO maken gratis een marktverkenning of landenvergelijking gericht op jouw situatie.

Beurzen & Conferenties Financiën / Verzekeringen / Bankzaken Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +3 meer
Overheid Overheid

SIRVA Worldwide Relocation & Moving

SIRVA Worldwide Relocation and Moving is een wereldleider in verhuis- en relocatiediensten en biedt oplossingen voor mobiliteitsprogramma's voor bedrijven van elke omvang.

HR & Recruitment Transport & Logistiek Visa & Consulair
Commerciëel Commerciëel

Skyne

Succes in nieuwe markten begint bij kennis van de lokale markt. Hoe zorg je voor een onderscheidende positie in de markt? Hoe speel je in op de lokale cultuur? En hoe blijf je in het proces trouw aan de waarden van je merk? Ons team helpt je graag!

Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

UPS Nederland B.V.

UPS (NYSE: UPS) is een wereldleider in logistiek met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor pakketten- en vrachtvervoer en sneller internationaal handelsverkeer.

E-commerce / Sales Exportdocumenten / Douanezaken Transport & Logistiek
Commerciëel Commerciëel

Amsterdam Trade & Innovate

Amsterdam Trade & Innovate verbindt ondernemers en innovaties uit de Amsterdamse metropoolregio met het buitenland. We leggen contacten en organiseren (virtuele) handelsmissies gericht op de Smart Health, Agrifood, AI & Tech, Sustainable Textile , Circular Built Environment en Smart & Green Mobility.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Matchmaking & Netwerken +1 meer
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie

Holland Circular Hotspot

Holland Circular Hotspot is een publiek-privaat platform waarin bedrijven, kennisinstellingen en (lokale) overheden samenwerken om internationale samenwerking en kennisuitwisseling over de Nederlandse circulaire economie te bevorderen en te ondersteunen.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence +1 meer
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie

Rotterdam Partners

Rotterdam Partners ondersteunt bedrijven (scale-ups en MKB's) bij het verkennen van internationale markten. Samen met onze partners in het buitenland in verschillende nabije zustersteden helpen we bedrijven bij het vinden van de juiste partners. We informeren over internationale kansen, verbinden je met inkomende delegaties (digitaal en fysiek) en je bent van harte welkom om met ons mee te gaan op handelsmissies in het buitenland.

Exportcoaching / Exportadvies Matchmaking & Netwerken Overheidsondersteuning
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie
Maik Mandemaker

Wil je meer weten over Dubai

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen
Maik Mandemaker International Business Manager