COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Webinar Zakendoen in Colombia: stedelijke mobiliteit

  • Datum 2 december 2020
  • Tijd 15:30 - 16:30
Inschrijving gesloten
Webinar Zakendoen in Colombia: stedelijke mobiliteit

Meer over dit event

Wilt u weten wat uw zakelijke kansen zijn in de stedelijke mobiliteit in Colombia? Neem dan op 2 december deel aan dit webinar.

Dit webinar brengt u naar Bogotá, Medellin en Pasto, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Online ontmoet u ondernemers die net als u willen samenwerken aan het verbeteren van de mobiliteit in verschillende Colombiaanse steden.

Opstopping in miljoenensteden

Colombia kent grote uitdagingen op het gebied van mobiliteit, zoals files, milieuvervuiling door uitlaatgassen en onveilige verkeerssituaties. Zo'n 80% van de 50 miljoen Colombianen woont in de miljoenensteden. Hoofdstad Bogotá staat in de wereldtop-10 van steden met de slechtste verkeersdoorstroming. Maar Bogotá is ook dé fietshoofdstad van Latijns-Amerika.

Overheden investeren in innovatie

Colombiaanse overheden, gezinnen en bedrijven geven veel geld uit aan mobiliteit, maar er is nog ruimte voor verbetering. De nationale en regionale overheden van Colombia investeren de komende jaren miljoenen euro's in duurzame woon-, verkeers- en vervoerssystemen. Ze willen daarbij ook innovatieve concepten en technologieën gebruiken. Hiervoor is internationale samenwerking nodig.