Antwerpen

België
Lokale tijd in Antwerpen -
Het weer in Antwerpen 13°C zeer lichte bewolking
resultaten gevonden
Wis alle filters
Filter
Filter
Filter toepassen
Sector
Type
Taal
Service
Onze partner(s) ter plekke

Uitgelicht

ACG International

ACG International heeft ervaring op nationaal en internationaal gebied en heeft daarbij een wereldwijd persoonlijk netwerk van advocaten en adviseurs die voor de cliënten worden ingeschakeld.

Bemiddeling & Crisismanagement Juridisch & Fiscaal
Commerciëel Commerciëel

Best3Minutes

Bij Best3Minutes helpen we je te succesvol te pitchen voor het verkrijgen van investeringen, nieuwe klanten en/of middelen voor je bedrijf of afdeling. Onze methode bestaat uit een set beproefde, praktische tools en een eenvoudig te volgen stappenplan.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Culture-Inc.

Culture-Inc. helpt expats, moderne zakenreizigers en internationale teams sneller en effectiever verschillende culturen succesvol te overbruggen.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Export Partner

Export Partner levert state-of-the-art kennis met Strategisch Advies, Opleidingen voor uw export medewerkers en verzorgt de Werving & Selectie van een export manager die de juiste landenkennis en ervaring heeft en die past binnen uw bedrijfscultuur. Zo biedt Export Partner meerdere diensten ter ondersteuning van uw organisatie in elke fase van haar exportambitie en levenscyclus.

(Online) Marketing / Branding / Design Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +2 meer
Commerciëel Commerciëel

Exportdocumenten.com

Op Exportdocumenten.com kun je gratis een account aanmaken en direct aan de slag met het regelen van een Certificaat van Oorsprong of EUR.1-certificaat. Je betaalt per document en er zijn geen bijkomende (financiële) verplichtingen.

Exportcoaching / Exportadvies Exportdocumenten / Douanezaken
Commerciëel Commerciëel

KIT Intercultural Professionals

KIT Intercultural Professionals programma’s rusten organisaties en medewerkers toe om effectief met interculturele samenwerkingen om te gaan en succes te bereiken.

Trainingsaanbod & ontwikkeling
Commerciëel Commerciëel

Oryx World BV

Meer dan alleen maar international recruitment: wij geven antwoord op je vragen. In alle gevallen kunnen wij je helpen, want internationaal zakendoen is ons specialisme.

E-commerce / Sales HR & Recruitment Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +1 meer
Commerciëel Commerciëel

Phaff Export Marketing BV

Phaff Export Marketing BV is al 30 jaar (sinds 1991) een van de marktleiders op het gebied van export promotie van AgriFood producten en diensten. Het bureau werkt voor overheden, export boards en private bedrijven.

(Online) Marketing / Branding / Design Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +3 meer
Commerciëel Commerciëel

PSPS Business Abroad

PSPS helpt Nederlandse en buitenlandse bedrijven nieuwe internationale markten te betreden. Onze klanten zijn overheden en bedrijven. Geografische focuslanden zijn België, Duitstalige landen, VK en de VS.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence +1 meer
Commerciëel Commerciëel

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ontdek waar voor jóu de kansen en valkuilen liggen. Adviseurs van RVO maken gratis een marktverkenning of landenvergelijking gericht op jouw situatie.

Beurzen & Conferenties Financiën / Verzekeringen / Bankzaken Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development +3 meer
Overheid Overheid

SIRVA Worldwide Relocation & Moving

SIRVA Worldwide Relocation and Moving is een wereldleider in verhuis- en relocatiediensten en biedt oplossingen voor mobiliteitsprogramma's voor bedrijven van elke omvang.

HR & Recruitment Transport & Logistiek Visa & Consulair
Commerciëel Commerciëel

Southquest

Southquest is gespecialiseerd in het beheer van projecten en export van Europa naar Latijns-Amerika en vice versa. Southquest is actief in de sectoren water, hernieuwbare energie en geneeskunde. Onze diensten bestaan uit daadwerkelijke export of projectmanagement, geen consultancy.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence
Commerciëel Commerciëel

Taxsample

Taxsample heeft uitgebreide expertise met douane-, btw- en gerelateerde Data Science-oplossingen. Wij kunnen helpen bij het analyseren van de huidige situatie en bij het adviseren en transformeren van uw processen en beheersmaatregelen.

Exportdocumenten / Douanezaken Import & Inkoopstrategie
Commerciëel Commerciëel

Uitvoeraangifte.com

Zodra je goederen exporteert naar landen buiten de Europese Unie moet je een uitvoeraangifte indienen bij de Douane. Op Uitvoeraangifte.com kan je gratis een account aanmaken en direct aan de slag met het regelen van je uitvoeraangiften (Douanedocument of EX-A).

Exportcoaching / Exportadvies Exportdocumenten / Douanezaken
Commerciëel Commerciëel

UPS Nederland B.V.

UPS (NYSE: UPS) is een wereldleider in logistiek met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor pakketten- en vrachtvervoer en sneller internationaal handelsverkeer.

E-commerce / Sales Exportdocumenten / Douanezaken Transport & Logistiek
Commerciëel Commerciëel

World Trade Center Twente

Het WTC Twente is dé organisatie die u ondersteunt in het verkennen van nieuwe markten. Wij helpen u om uw handel in korte tijd op te starten, met onder andere landen analyses, marktonderzoeken, handelsmissies en trainingen.

Beurzen & Conferenties Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence +2 meer
Commerciëel Commerciëel

Xportwise

Xportwise ondersteunt MKB-bedrijven met het ontwikkelen van hun exportactiviteiten op strategisch en operationeel niveau, zodat ze internationaal sneller kunnen groeien. De focus ligt op bedrijven uit de maakindustrie en agrosector.

Exportcoaching / Exportadvies Marktentreestrategie/ Handelsvertegenwoordiging/ Business Development Marktonderzoek / Business Intelligence +1 meer
Commerciëel Commerciëel

Brainport Development

Als economische ontwikkelingsmaatschappij werken we samen met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan een sterke en duurzame economische regio, Brainport Eindhoven. Wij verbinden organisaties, bedrijven en talenten en versnellen nieuwe innovaties. Daarnaast laten we de wereld door internationale promotie zien hoe bijzonder onze regio is.

Exportcoaching / Exportadvies HR & Recruitment Marktonderzoek / Business Intelligence +1 meer
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie

Wil je meer weten over Antwerpen

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen
Annemarie Dijkman International Business Manager