Antwerpen

België
Lokale tijd in Antwerpen -
Het weer in Antwerpen 18°C clear sky

Cursussen over België

Bron: academy.nlinbusiness.com

10 Meest gestelde vragen over zakendoen in België

Op basis van de 10 meest gestelde vragen van ondernemers, bespreken we in deze e-learning de belangrijkste aandachtspunten bij het zakendoen in België. Aan de orde komen daarbij achtereenvolgens kansrijke sectoren, regiokenmerken, succesfactoren bij het zakendoen, producteisen, de belastingstructuur, productregistratie, het vinden van zakenpartners, cultuur, e-commerce en het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Bekijk deze cursus

Business culture coaching België (Individueel)

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Belgen. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Belgische (Vlaamse/Waalse) zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Bekijk deze cursus

Individueel assessment interculturele effectiviteit, België

Dit assessmenttraject helpt je om zicht te krijgen op je profiel in relatie tot interculturele relaties. In de feedbacksessie wordt onderzocht in hoeverre je bent toegerust om succesvol met onbekende situaties in de Belgische zakencultuur om te gaan en waar ruimte voor verbetering zit.

Bekijk deze cursus

Zakencultuur België

Werk je nauw samen met Belgische klanten of collega’s? Dan zal je misschien al ervaren hebben dat cultuurverschillen tussen België en Nederland vaak worden onderschat. Dit individuele coaching en trainingsprogramma creëert culturele zelfbewustheid en versterkt vaardigheden om succesvol met onbekende situaties in de Belgische zakencultuur om te gaan. In dialoog met een expert verken je de Belgische zakencultuur en ontwikkel je persoonlijke strategieën op onderwerpen zoals het bouwen van zakenrelaties, onderhandelen, hiërarchie, de rol van de manager en meer.

Bekijk deze cursus

Interculturele Communicatie, België

Werk je nauw samen met Belgische klanten of collega’s? Dan zal je misschien al ervaren hebben dat cultuurverschillen tussen België en Nederland vaak worden onderschat. Ontwikkel de interculturele vaardigheden die nodig zijn om succesvolle relaties op te bouwen in de België. Het doorlopen van dit persoonlijke programma bereidt je voor op de Belgische omgangsvormen en communicatie structureer, zodat je zelfbewuster van start kan gaan. Er worden praktische tools aangereikt om succesvol cultuurverschillen te overbruggen en te benutten.

Bekijk deze cursus

Successful expat in Belgium

Een investering in een goede voorbereiding loont. Zowel voor het bedrijf als de uitgezonden expat en gezinsleden. Deze training voor expats en hun partners draagt bij aan een soft landing in een nieuwe werk- en leefomgeving in het buitenland. Door een passende aanpak en communicatie richting lokale partners en medewerkers krijgt de expat een soepele start. Op het persoonlijke vlak vinden expats en hun partners beter aansluiting bij de nieuwe omgeving zodat zij zich er meer thuis voelen.

Bekijk deze cursus

Kickstart zakencultuur België

Beter een goede buur dan een verre vriend! Zo eenvoudig is dat echter niet. Vanaf Wuustwezel is het verstandig om beter in te spelen op de Belgische denkwijze en manier van doen, en daarmee culturele en commerciële missers te voorkomen. In een compacte online sessie ben je klaar voor het zakendoen en het succesvol samenwerken met Belgische zakenpartners en klanten. Zeker en vast!

Bekijk deze cursus
Annemarie Dijkman

Wil je meer weten over Antwerpen

Onze steden experts kunnen je daarbij helpen
Annemarie Dijkman International Business Manager