Commerciële dienstverlener

Sanction Check

Alle bedrijven die im- en exporteren moeten vanuit de Sanctiewet periodiek controleren of hun klanten en leveranciers niet op een sanctielijst staan. Banken vragen steeds vaker of aan deze bedrijven of zij hun relaties hebben gecheckt. Met de Sanction Check kunt u onbeperkt namen van organisaties en personen controleren door ze te vergelijken met de sanctielijsten van de EU, VN, NL, USA(Ofac) en de UK.  Deze online tool werkt gemakkelijk, snel, veilig en voor een vast bedrag per jaar. Met de Sanction Check voldoet u aan de vereisten van uw bank.

 

De Sanction Check is een product van Online Contracteren.nl B.V. Wij maken geautomatiseerde compliance-oplossingen en zijn een jong en snelgroeiend Regtech bedrijf met klanten zoals LeasePlan, Notariële Diensten en veel exporterende bedrijven.

 

Meer info: https://www.onlinecontracteren.nl/sanctioncheck

Wat anderen zeggen

Stefan Timmerman

CFO - GenDx

GenDx ontwikkelt hoogwaardige medische diagnose tools ten behoeve van onder andere stamcel- en beenmerg transplantaties. Wij leveren onze producten aan ziekenhuizen en transplantatiecentra wereldwijd. Ook onze leveranciers zijn wereldwijd gevestigd. Met de Sanctioncheck controleren wij periodiek onze relaties. Voorheen controleerden wij handmatig of onze relaties op de sanctielijsten stonden. De Sanctioncheck maakt dit proces veel sneller en makkelijker.

Eric Schouten

Eigenaar - Dyami

Dyami ondersteunt organisaties met het veilig organiseren van zakelijke reizen. Hiervoor hebben en leggen wij contacten in heel landen. Met de Sanctioncheck controleren we of onze contacten niet op een sanctielijst staan. Dit geeft ons en onze opdrachtgevers rust en zekerheid.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 2
Adres Hoofdstraat 25 3971 KA Driebergen-Rijsenburg Bekijk op kaart
Contactpersoon Frans Kloosterman
Telefoon +31343445495
Steden expertise

Sanction Check

Hoofdstraat 25, 3971 KA Driebergen-Rijsenburg

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.