Commerciële dienstverlener

Sanction Check

Wilt u weten of uw relaties op een sanctielijst staan, of u zaken doet met een gesanctioneerd land of dat uw producten dual-use zijn?  Met de Sanctioncheck controleert u dit snel en gemakkelijk online. Voorkom onnodige verrassingen en haal alle namen van uw klanten en leveranciers door de Sanctioncheck en check al uw HS-codes op dual-use.

De Sanctioncheck is een product van Online Contracteren.nl B.V. Wij maken geautomatiseerde compliance-oplossingen en zijn een jong en snelgroeiend Regtech bedrijf.

Meer info: neem contact op met Sanction Check via de contactknop.
Wat anderen zeggen

Stefan Timmerman

CFO - GenDx

GenDx ontwikkelt hoogwaardige medische diagnose tools ten behoeve van onder andere stamcel- en beenmerg transplantaties. Wij leveren onze producten aan ziekenhuizen en transplantatiecentra wereldwijd. Ook onze leveranciers zijn wereldwijd gevestigd. Met de Sanctioncheck controleren wij periodiek onze relaties. Voorheen controleerden wij handmatig of onze relaties op de sanctielijsten stonden. De Sanctioncheck maakt dit proces veel sneller en makkelijker.

Eric Schouten

Eigenaar - Dyami

Dyami ondersteunt organisaties met het veilig organiseren van zakelijke reizen. Hiervoor hebben en leggen wij contacten in heel landen. Met de Sanctioncheck controleren we of onze contacten niet op een sanctielijst staan. Dit geeft ons en onze opdrachtgevers rust en zekerheid.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 2
Adres Hoofdstraat 25 3971 KA Driebergen-Rijsenburg Bekijk op kaart
Contact Frans Kloosterman
Telefoon +31343445495
Steden expertise

Sanction Check

Hoofdstraat 25, 3971 KA Driebergen-Rijsenburg

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam
Toestemming*