Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Commerciële Dienstverlener

Evofenedex

evofenedex is één van de grootste ondernemersverenigingen in Nederland. De leden en klanten hebben allemaal logistiek of internationaal ondernemerschap nodig om van hun bedrijf een succes te maken. Daarom is ons doel om logistieke en internationale operaties te helpen verbeteren.

De wereld wordt steeds kleiner. Met onze open economie liggen de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven steeds vaker in het buitenland. Dat geldt misschien ook voor jouw bedrijf. Natuurlijk wil je dat je internationale activiteiten probleemloos verlopen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen met kennis en een uniek netwerk van leden en specialisten in binnen- en buitenland.

Maar misschien zet je pas de eerste stappen in de wereld van export? Ook dan staan we voor je klaar. We bieden een helpende hand met concreet advies en toegang tot unieke informatie waarmee je de wereld kunt veroveren. evofenedex heeft een eigen helpdesk voor startende en ervaren internationale entrepreneurs en diverse specialisten voor advies op maat. En onze opleidingen hebben al duizenden ondernemers op weg geholpen.

 

Wat anderen zeggen

Martijn van de Waarsenburg

Global supply chain manager - Koppert

Wij vragen evofenedex regelmatig om advies en onze medewerkers hebben bij hen opleidingen gevolgd om onze kennis op het gebied van export en logistiek bij te spijkeren. Mede dankzij de samenwerking met evofenedex hebben we onze logistiek en export verder kunnen optimaliseren. Onze mensen weten zo nog beter waar ze mee bezig zijn.

Ben Admiraal

Eigenaar - Yalp

Wij volgen geregeld seminars en trainingen van evofenedex, vooral over de commerciële kant van internationaal ondernemen. Daarnaast weten wij de vereniging te vinden als wij een hulpvraag hebben. Op die manier gaat onze omzet uit export in 2020 verdubbelen.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 130
Adres Signaalrood 60 2718 SG Zoetermeer Bekijk op kaart
Contactpersoon Leden services
Telefoon 079 346 7346

Evofenedex

Signaalrood 60, 2718 SG Zoetermeer

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.