Commerciële Dienstverlener

Culture-Inc.

Culture-Inc.

Cultuur als succesfactor

Waarom reageert uw Chinese contact niet op uw email? Is uw pitch in de VS eigenlijk wel goed overgekomen? En hoe kunt u uw Duitse partner aanzetten tot sneller handelen?

Leer succesvol om te gaan met cultuurverschillen in het buitenland en haal meer uit uw internationale zaken. Met gerichte trainingen en workshops helpt Culture-Inc. expats, moderne zakenreizigers en internationale teams sneller en effectiever in te spelen op verschillende culturen.

Onze cross-culturele aanpak levert oplossingen voor het effectief:

  • realiseren van succesvolle uitzendingen naar het buitenland
  • communiceren met internationale collega’s, partners en klanten
  • opbouwen van goedlopende internationale teams en projecten, ook op afstand
  • presenteren en verkopen van uw producten en diensten aan buitenlandse doelgroepen
  • leiden en managen van buitenlandse vestigingen en teams

Programma’s op maat

Culture-Inc. vertaalt cross-culturele inzichten naar de bedrijfspraktijk. Wij bieden inspirerende en zeer interactieve sessies die ingaan op de uitdagingen van de klant.

Wij bieden programma’s op maat voor de meeste landen en markten in de wereld.

Onze trainers en consultants combineren kennis van cross-culturele zaken en ruime internationale en praktijkervaring in uiteenlopende sectoren. Culture-Inc. is gevestigd in Nederland en opereert wereldwijd met lokale partners in Atlanta, Beijing, Dubai, Hamburg en Kuala Lumpur.

Wat levert dit op?

  • Impactvolle mind- en eye-openers
  • Vergroot cultureel bewustzijn
  • Diepgaande kennis van zakenculturen
  • Meer cross-culturele vaardigheden en competenties
  • Duidelijke aanbevelingen en praktische tips

Onze klanten

Wij bieden services aan bedrijven in alle sectoren, van digital tot food, en overheidsorganisaties. Van start-ups die meteen naar het buitenland gaan, scale-ups die snel internationaliseren en overnames doen, tot grotere bedrijven met vestigingen in alle continenten.

Wat anderen zeggen

Jonathan de Vette

HR Manager Europe - Den Hartogh Logistics BV

Culture Inc. and Den Hartogh Logistics have been partners since 2012. Esther has supported Den Hartogh Logistics through the challenging dimensions of creating and developing international teams across the globe. She combines extensive theoretical knowledge with international working experience and a pragmatic vision on learning & development.

Antoinette Willemsen

Director Business Development  - CSI Control Systems BV

Wij werken al meer dan 11 jaar met Culture-Inc. samen, of het nu is voor cultuuradvies in de breedste zin van het woord, voor toetreding tot nieuwe markten, of een fresh-up visualisatie en communicatie voor onze beursstand in het buitenland. Culture-Inc. is altijd beschikbaar voor klant specifiek advies. 

Willemijn Gwanmesia

Manager Opleidingen Internationaal - evofenedex

Esther weet als geen ander je uit te dagen om aan de slag te gaan met je eigen cultuur bewustzijn. Met haar expertise weet zij cultuur & communicatie zo neer te zetten, dat het past binnen de context van de totale exportaanpak van bedrijven. evofenedex zet haar graag in als onderdeel van bredere exporttrainingen.

Culture-Inc.

A. Hofmanweg 5A, 2031 BH Haarlem

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*