Commerciële Dienstverlener

ChinaTalk

ChinaTalk

ChinaTalk is gespecialiseerd in kennisoverdracht m.b.t. China. We leveren taal- en cultuurtrainingen (vooral aan de onderwijssector), lezingen over digitale innovatie in China en studie- en inspiratiereizen naar China.

Wat anderen zeggen

Johan Lemmers

Sales Director Decorative Coatings DIY NL - AkzoNobel

Ed is een super host die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Daarnaast is zijn kennis van China in zijn algemeen en New Retail in het bijzonder fenomenaal. Van harte aan te bevelen!

Dick ten Voorde

Commercieel manager a.i. FMCG met sales-focus - Retailmade

Bedankt Ed Sander voor het combineren van jouw sterk inhoudelijke colleges in de ochtend en vervolgens het zichtbaar maken in de praktijk middels tours. Daarnaast het in perspectief zetten tegen de cultuurachtergronden. Wat een journey!

Michiel Rijshouwer

Managing Director - Persuade

Dank Ed voor deze reis. Essentieel voor mij was dat je ook jouw enorme kennis van de Chinese markt en cultuur inbrengt. Want ik ben ervan overtuigd dat dit onmisbaar is om goed te begrijpen wat hier nu precies gaande is en wat je van al deze ontwikkelingen mee kunt nemen.

Jarno Duursma

Trendwatcher / Speaker / Author - Studio Overmorgen

Mijn reisbegeleider was Ed Sander van ChinaTalk. Hij heeft verstand van het Chinese internet, van mobile en new retail. En hij is inhoudelijk goed op de hoogte van de Chinese cultuur, want dat is uiteindelijk de context van alle digitale innovaties.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 2
Adres Bermershof 801 5403 WP Uden Bekijk op kaart
Contactpersoon Ed Sander
Telefoon 06 51214206
Aangeboden diensten ChinaTalk
Steden expertise

ChinaTalk

Bermershof 801, 5403 WP Uden

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.