NL Business Hub

Benelux Chamber of Commerce in China - Shanghai

Logo - benelux chamber of commerce in china

 

De Benelux Chamber of Commerce Shanghai is het business platform in deze regio van China.

Haar leden, toonaangevende bedrijven uit België, Nederland en Luxemburg, delen een actieve interesse in de ontwikkeling van handel en zakendoen in deze regio van China. De Kamer is officieel erkend en ondersteund door de Ambassade van het Koninkrijk België, de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en de Ambassade van het Groothertogdom Luxemburg in China.

Benelux Chamber of Commerce groeit gestaag sinds de oprichting in 2001. Er zijn momenteel 3 Chinese vestigingen; in Peking, Shanghai en Guangzhou (Pearl River Delta).
Het is hét platform voor het Nederlandse bedrijfsleven om samen te komen. De Kamer telt momenteel ruim 350 leden en streeft ernaar om verder te groeien.
De basis bestaat uit grote ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en individuen met een actieve interesse in de ontwikkeling van hun bedrijf in China.

Als onafhankelijke non-profit organisatie wordt de Benelux Chamber of Commerce gerund door een fulltime secretariaat van zowel Nederlandse als Chinese medewerkers. Alle activiteiten worden geleid door een actieve Raad van Bestuur.

NL Business Hub
NL Business Hub
FTE 3
Contact Ian Bennink
Telefoon +862132200573
Aangeboden diensten Benelux Chamber of Commerce in China – Shanghai
Steden expertise

Benelux Chamber of Commerce in China – Shanghai

Wu Ding Lu ,

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*