Commerciële dienstverlener

Aon

Aon logo 2021

Wie zijn wij?
Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.

Wat is ons doel?
Wij analyseren de risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-) oplossingen voor aan en staan onze klant bij als een risico zich voordoet.Dit doen wij in Nederland met 2.500 betrokken en deskundige collega’s. Wereldwijd netwerk in 120 landen met 50.000 experts.

Meer over het bedrijf
Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico’s.
Maar hoe herkent u risico’s, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel.

Wilt u meer weten over Aon, bekijk dan eens de informatie voor investeerders, onze klantbrochure of hoe wij mvo inzetten. Neem een kijkje in onze rijke geschiedenis of in onze gedrag & ethische code. Voor de laatste inzichten en onze visie op relevante ontwikkelingen bezoekt u de news room. Hoe zijn wij georganiseerd? Wilt u aanvullende informatie, we staan u graag te woord, kijk op de contactpagina.

Onze naam
Aon is het Keltische woord voor ‘Eenheid’. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega’s en verzekeraars.

Artikel
Internationale mobiliteit: uitdagingen en kansen voor werkgevers

Wat anderen zeggen

drs. S.M. (Sandra) Cats

- RVO Nederland

Aon heeft ons geholpen om een zakenreispolis in te regelen met automatische molestdekking (oorlogsgeweld en plundering valt onder de dekking) waardoor we zakenreizen naar molestlanden niet meer hoeven door te geven en er automatisch dekking is. Dit scheelt zowel in administratieve rompslomp tijd en premie. Hiermee kunnen we onze mensen nog meer verantwoord op reis sturen. We willen er alles aan doen om aan onze zorgplicht te voldoen. Wellicht nog goed om eraan toe te voegen dat we jullie makkelijke bereikbaarheid, snelheid en constructief meedenken aan de beste dienstverlening, om de experts die we inzetten zo goed mogelijk te bedienen, erg waarderen.

Aon

Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*