Commerciële Dienstverlener

ACG International

Wij zijn gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam van waaruit wij onze cliënten in hun nationale en internationale zaken adviseren en bijstaan. De advocaten, juristen en paralegals die u bijstaan, zijn experts op hun individuele vakgebieden. Hierbij wordt de internationale ervaring en het teamwork optimaal ingezet om de best mogelijke oplossing te realiseren. De strategie wordt altijd vooraf met onze cliënten besproken waarbij diverse scenario’s kort in kaart worden gebracht – met de voor en nadelen duidelijk in beeld – zodat u als ondernemer een weloverwogen keuze kunt maken voor de oplossing die het beste bij de specifieke situatie en uw bedrijf past.

Wij werken met vaste, betrouwbare partners, in de diverse steden, waardoor wij de soft-landing voor u als Nederlandse ondernemer op een veilige en prettige manier mogelijk maken. Daarbij blijven wij voor u het directe aanspreekpunt zodat u – in het Nederlands – op vertrouwde manier alle vragen kunt stellen die u bezig houden en de bereikbaarheid en kwaliteit ook te allen tijde gegarandeerd is.

ACG International heeft ervaring op nationaal en internationaal gebied en heeft daarbij een wereldwijd persoonlijk netwerk van advocaten en adviseurs die voor de cliënten worden ingeschakeld. Waar wij ons in onderscheiden, is dat de door de cliënt aangedragen zaken door de beste specialisten waar dan ook ter wereld direct geregeld worden ook als ACG International de expertise niet zelf in huis heeft. U hoeft daarbij zelf niet op zoek te gaan naar een specialist. De verantwoordelijke en vertrouwde advocaat blijft het persoonlijke aanspreekpunt en zal voor u de contacten regelen zodat op elk gebied de best mogelijke adviseurs kunnen worden ingeschakeld. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het zakendoen, terwijl wij ervoor zorgen dat u ook buiten Nederland juridisch veilig bent.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 4
Adres Amstelveenseweg 500 1081 KL Amsterdam Bekijk op kaart
Contactpersoon Edith Nordmann
Telefoon +31 20 800 64 00
Aangeboden diensten ACG International

ACG International

Amstelveenseweg 500, 1081 KL Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.