Commerciële Dienstverlener

Academie Aan de Angstel

AAAlogo

Academie Aan de Angstel helpt ondernemers, managers en artsen die in Duitsland zaken doen of willen werken effectief en zakelijk te communiceren in de Duitse taal. Als native speakers en met ruim 11 jaar ervaring zijn onze uitgangspunten dat de cursist leert door te doen. Onze cursisten leren precies de communicatieve vaardigheden die ze nodig hebben. Elke cursus is maatwerk en komt in nauw onderling overleg tot stand. Academie Aan de Angstel geeft haar cursussen niet alleen face-to-face maar ook sinds 2012 live online via videoconferencing.

Wat anderen zeggen

Peter Potters

Chief Commercial Officer & Co-Owner - Informer Software B.V.

Wij zijn ontzettend blij met de op lossing om lessen Duits via videoconferencing te volgen. Deze manier van leren is zeer efficiÎnt en waardevol voor ons. Deze cursus is voor ons relevant en dat was precies waarnaar wij op zoek waren. Bij Academie Aan de Angstel leer je Écht Duits op maat.

Jelle de Jong

Technical Sales Coordinator - AVK Plastics

Bij Academie Aan de Angstel kreeg ik les van Anne Kewitsch, een zeer vaardige maar ook leuke docente. Ze had veel oog had voor wat ik wilde leren. Echt een op maat gemaakte cursus Duits. Ook konden we de sessies online doen. Ik zou Academie Aan de Angstel zeker aanbevelen!

Commerciëel
Commerciëel
FTE 1
Adres Willem van Abcoudelaan 10 1391 CD Abcoude Bekijk op kaart
Contactpersoon Anne Kewitsch
Telefoon +31 (0)85 0606054
Aangeboden diensten Academie Aan de Angstel
Steden expertise

Academie Aan de Angstel

Willem van Abcoudelaan 10, 1391 CD Abcoude

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.