NLinBusiness / Dienstverleners / World Trade Centre Netherlands Alliance

World Trade Centre Netherlands Alliance

De 12 in Nederland gevestigde WTCs werken via de vereniging WTC NL nauw met elkaar samen, waardoor bedrijven en organisaties in geheel Nederland gebruik kunnen maken van hun dienstverlening op het gebied internationalisering.

Hiervoor is een netwerk van 20 exportadviseurs beschikbaar, bestaande uit personen met jarenlange praktijkervaring.Behalve de advisering van mkb-bedrijven bij internationalisering bieden de WTCs hoogwaardige real estate diensten (kantoorverhuur, flexplekken, conferentie faciliteiten en soms is er ook een in house hotel aanwezig).

Naast het netwerk in Nederland heeft WTC in de wereld ruim 300 collega-WTCs, waar we Nederlandse bedrijven bij kunnen introduceren voor een soft landing in die betreffende stad/regio. Bij ieder WTC in de wereld werken "people who know people".

Wij geloven in de kracht van een persoonlijk netwerk.Onze assistentie van mkb-bedrijven is breed. Niet alleen een eerste orienterend gesprek over start of uitbreiding van iemands buitenlandse activiteiten, maar ook verdergaande informatie over typische kenmerken van een land/markt, het gebruik van distributie- en/of agentuurovereenkomsten, het gebruik van e-commerce, expat services etc.

Sommige WTCs organiseren ook collectieve deelname aan beurzen in het buitenland en handelsmissies. De meeste WTCs beschikken ook (flexibele) kantoorruimte en werkplekken, waardoor buitenlandse bedrijven snel een foothold in Nederland kunnen krijgen.

 

Wat anderen zeggen

Ali Abkar

Managing Director - AgriWatch – Geospatial Solutions for Precision Agriculture

Being an agricultural show and having farmers visiting the expo with their challenges for us to develop our cases and solutions tailored to their needs, was something appreciated by my company in the trade mission to Poland organised by the World Trade Center Twente.

Jasper Worst

Sales Engineer - Salland Engineering (Europe) B.V.

Ik blijf de samenwerking met het Holland High Tech Paviljoen (World Trade Center Twente en High Tech NL) ieder jaar weer bijzonder waarderen. Het is een goed format wat steeds meer tractie krijgt in het buitenland en waar ook wij op kunnen en willen meeliften.

Gerard Vaandrager
Gerard Vaandrager

Neem vrijblijvend contact op

World Trade Centre Netherlands Alliance in Den Haag helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*