NLinBusiness / Dienstverleners / Internationaalverzekeren.nl

Internationaalverzekeren.nl

Opent jouw bedrijf een vestiging in het buitenland? Dan wil je uiteraard alle risico’s in kaart brengen.

Er zijn veel zaken die aandacht vragen als je internationaal zaken gaat doen, want de wetgeving en de markt zijn voor ieder land anders. Dit geldt zeker voor verzekeren! Om de risico’s af te dekken en te weten wat lokaal is vereist is internationaal risicomanagement nodig. Zodat alle vestigingen compliant zijn.

Internationaalverzekeren.nl, een initiatief van Van Luin Assurantie Groep, ondersteunt en adviseert jouw bedrijf hier graag bij. Met onze lokale ondersteuning (meer dan 130 landen) en grote internationale netwerk, staan we graag voor je klaar.

Wij noemen dit "Global Coverage, Local Service". Met onze hulp bij internationaal risicomanagement, worden de risico’s van internationaal ondernemen voor jouw bedrijf beperkt. Zo kan je met een gerust hart blijven ondernemen.

Publicaties van Internationaalverzekeren.nl

Whitepaper I Verzeker uw succes in het VK

Whitepaper I Verzeker uw succes in het VK

Internationaal zakendoen zit in ons bloed. Daarbij kijken we vaak naar het Westen. Naar Het Verenigd Koninkrijk. Eén van onze grootste handelspartners. Zeker na de Brexit is de markt in…

Lees verder
Whitepaper I Verzeker uw succes in de USA

Whitepaper I Verzeker uw succes in de USA

Lees meer over:U gaat zaken doen met USAAandachtspunten in contractenFiscale valkuilenDe belangrijkste aandachtpunten voor verzekeren in de USA op een rijNog een paar tips!De huidige tijd staat in het teken van…

Lees verder
Whitepaper I Verzeker uw succes in Duitsland

Whitepaper I Verzeker uw succes in Duitsland

Internationaal zakendoen zit in ons bloed. Daarbij kijken we als eerste naar onze oosterburen. Duitsland. Onze grootste handelspartner. Hoewel we best op elkaar lijken is de verzekeringsmarkt echt anders. Met…

Lees verder
Whitepaper I Verzeker uw succes in België

Whitepaper I Verzeker uw succes in België

Internationaal zakendoen zit in ons bloed. Daarbin kiiken we ook naar onze zuiderburen. België. Hoewel we best op elkaar liken (en veelal dezelfde taal liken te spreken) is de verzekeringsmarkt…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Robert Jan A Campo

Director Global Operations - KCI

Van Luin helpt ons met een wereldwijde dekking via onze aansprakelijkheidsverzekering. Robert combineert dit met lokale ondersteuning van zijn lokale UNiBA partners in zowel Mumbai als Shanghai. Via deze ondersteuning hebben onze lokale dochters een lokaal aanspreekpunt, een geïntegreerd programma en voldoen we aan wettelijke (verzekerings-) eisen. En weten wij dat het daar goed geregeld is.

Sven-Erik Jansen

Partner & Director - Holland Composites

Wij wilden een catamaran leveren aan een prospect in SF. Prospect eiste dekking conform US-voorwaarden. Van Luin (Robert) heeft (samen met zijn lokale USA partner) contact opgenomen met onze US klant en hun voorwaarden zo aangepast dat het in Nederland te verzekeren was. En mooier, wij konden onze Catamaran leveren.

Peter Enneking (TIE Kinetix)

General Council & Secretaris - TIE Kinetix

Wij hebben ook een vestiging in de omgeving van München en wilden die meeverzekeren op onze eigen polissen. Van Luin heeft via haar Duitse partner Hörtkorn gezorgd dat onze Duitse dochters lokaal goed worden ondersteund. Het feit dat Robert zijn partners persoonlijk kent versnelt de afwikkeling. Hij regelt wereldwijde dekking gecombineerd met lokale service.

Robert Havekotte
Robert Havekotte

Neem vrijblijvend contact op

Internationaalverzekeren.nl in De Bilt helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*