NLinBusiness / Dienstverleners / STE Languages B.V.

STE Languages B.V.

STE Languages is al meer dan 25 jaar een toonaangevend taleninstituut in Nederland. 

Wij verzorgen taaltrainingen in meer dan 20 talen, individueel of in groepsverband, intensief of meer gespreid, incompany, online of op locatie bij STE.

Onze docenten zijn zeer ervaren, gekwalificeerd en native speakers. Onze trainingen worden zeer goed gewaardeerd door onze klanten en opdrachtgevers, zo behaalde STE Languages bij het onafhankelijke Cedeo onderzoek een score van 96.3% goede tot zeer goede dienstverlening.

STE Languages heeft veel ervaring met verschillende taalachtergronden: per jaar volgen ca. 5.000 cursisten met ruim 90 verschillende nationaliteiten een taaltraining bij ons. Om het startniveau en de persoonlijke ontwikkelbehoeften van de cursisten te bepalen, start iedere taaltraining bij STE Languages met een individuele intake.

Op haar locatie in Eindhoven en via Online Classroom verzorgt STE Languages op jaarbasis ruim 350 trainingen Open Inschrijvingen op alle taalniveaus, variërend van A1- t/m B2+, in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Daarnaast organiseert STE Languages op meer dan 50 locaties in Nederland en België incompany taaltrainingen bij opdrachtgevers.

STE Languages heeft als doel elk individu op taalgebied te laten stralen. Om ieders persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen bieden wij maatwerk waarbij praktijkgericht wordt getraind (bijv. d.m.v. van rollenspellen).

Bij STE staat een persoonlijk aanpak voorop en wordt een vreemde taal snel vertrouwd!

Wat anderen zeggen

Meike de Jong

- Meike de Jong Media B.V.

Over STE had ik veel goede verhalen gelezen, en het was inderdaad meteen een match. Er is heel veel flexibiliteit en dat is precies wat ik zocht.

Mieke Groenewegen

Managing director - APG

Door de taaltraining heeft mijn zelfbewustzijn een boost gekregen.

Wilfried Gradus
Wilfried Gradus

Neem vrijblijvend contact op

STE Languages B.V. in Eindhoven helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*