NLinBusiness / Dienstverleners / Sanctioncheck | Tikl

Sanctioncheck | Tikl

Met Sanctioncheck van Tikl kan je snel en gemakkelijke persoonsnamen, organisatienamen, landen, BIC-nummers scannen tegen de reguliere sanctielijsten.

Ook kan je HS-codes scannen tegen Dual-Use verordeningen. Na de scan download je een pdf-rapport waar je bank blij mee zal zijn. Veel Nederlandse en buitenlandse organisaties gingen je voor.

Meer weten? Download de whitepaper over sancties en zakendoen in het buitenland. Deze vindt je hier.

Aangeboden diensten door Sanctioncheck | Tikl

Sancties & sanctiewetgeving

U kunt bij ons terecht voor advies en snelle controle op sancties , de sanctiewetgeving en sanctielijsten op basis van HS-codes

Publicaties van Sanctioncheck | Tikl

Whitepaper 'Sancties en ondernemen in het buitenland'

Whitepaper 'Sancties en ondernemen in het buitenland'

Ontdek hoe het Wwft- en KYC-proces kan worden geautomatiseerd met software, slimme koppelingen en openbare data. 8 stappen van het cliëntenonderzoek Valkuilen en veel gemaakte fouten Tips voor een efficiënt…

Lees verder
“Mag ik zakendoen met een organisatie?” Bepaal in 3 stappen of er sancties zijn.

“Mag ik zakendoen met een organisatie?” Bepaal in 3 stappen of er sancties zijn.

De vraag “mogen wij zakendoen met een organisatie buiten Nederland?” vergt veel uitzoekwerk. Sancties vanuit verschillende instanties zoals de EU, USA, of UN kunnen van toepassing zijn. Via onderstaande 3…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Thijs van Berkel

Finance Director - Aegir Marine

“Met Sanctioncheck controleren we snel en eenvoudig of personen en/of organisaties op een sanctielijst voorkomen. Hiermee hebben we recentelijk nog voorkomen dat we een aanvraag van een gesanctioneerde partijen in behandeling zouden nemen. Ook hebben we met de uitkomsten van de Sanctioncheck, in eerste instantie door de bank vastgehouden gelden, snel vrij kunnen krijgen.”

Stefan Timmerman

CFO - GenDx

GenDx ontwikkelt hoogwaardige medische diagnose tools ten behoeve van onder andere stamcel- en beenmerg transplantaties. Wij leveren onze producten aan ziekenhuizen en transplantatiecentra wereldwijd. Ook onze leveranciers zijn wereldwijd gevestigd. Met de Sanctioncheck controleren wij periodiek onze relaties. Voorheen controleerden wij handmatig of onze relaties op de sanctielijsten stonden. De Sanctioncheck maakt dit proces veel sneller en makkelijker.

Richard Bosmans

Manger Operations - Scionix Holland B.v.

Sanctiewetgeving is omvangrijk maar noodzakelijk. Met Sanctioncheck is dit op een praktische wijze toegankelijk gemaakt. Bovendien is de applicatie helder en transparant vormgegeven waardoor het controleren van personen en organisaties gemakkelijk geïmplementeerd kan worden in bestaande processen.

Eric Schouten

Eigenaar - Dyami Services

Dyami ondersteunt organisaties met het veilig organiseren van zakelijke reizen. Hiervoor hebben en leggen wij contacten in heel landen. Met de Sanctioncheck controleren we of onze contacten niet op een sanctielijst staan. Dit geeft ons en onze opdrachtgevers rust en zekerheid.

Frans Kloosterman
Frans Kloosterman

Neem vrijblijvend contact op

Sanctioncheck | Tikl in Driebergen-Rijsenburg helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*