NLinBusiness / Dienstverleners / Improve Your Business English

Improve Your Business English

Als je genuanceerd en duidelijk in het Engels kunt communiceren heeft dat een grote positieve invloed op je internationale concurrentiepositie. Bij Improve Your Business English bieden wij personal coaching, incompany trainingen, groepstrainingen, online trainingen, gespecialiseerde (e)boeken en heel gratis content om het zakelijk Engels snel, persoonlijk en praktijkgericht op het juiste niveau te brengen.  

Wat anderen zeggen

Robert Hulsman

Sales Consultant - Canon

"We hebben hier denk ik allemaal mee te maken, een langere tijd geleden dat we naar school zijn geweest, onzeker of we op de juiste wijze een goede indruk achter laten als Nederlander, en drukke agenda’s waardoor een drill cursus eigenlijk niet past, nu met het gespreide aanbod van improve your business English en ervaren trainers hoef je hier niet meer over in te zitten. Ik heb er erg veel aan gehad!"

Caroline Krouwel

People manager - & Media Group

"Wij hebben met ons team een business course English gevolgd, om het Engels naar een hoger niveau te tillen op de werkvloer. Wij hebben de lessen als erg prettig, leerzaam en interessant ervaren! Het waren lessen die zeer veelzijdig waren en geheel afgestemd waren op het niveau van de cursisten. Er kwamen veel interactieve oefeningen aan bod om goed te oefenen met elkaar en om van elkaar te kunnen leren. Ook is het een leuke onderbreking van het werk om met elkaar iets anders te doen als team!"

Nils van Keulen

Directeur - Tinker Imagineers

"Omdat we als Tinker imagineers steeds meer projecten in het buitenland realiseren, is voor ons professioneel schrijven en spreken in het Engels een vereiste geworden. Anneke heeft voor ons een maatwerk programma samengesteld, waarbij we in een aantal sessies de theorie-opdrachten, praktijkoefeningen en toetsen elkaar afwisselden. Naast de noodzakelijke grammatica was ook het typische vakjargon hierin opgenomen. De kennis konden we meteen in het werk toepassen, waarbij we voor opkomende vragen of het checken van mails haar konden raadplegen. Hoewel we het als een groepssessie hadden georganiseerd, heeft Anneke dat gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Een naslagwerk met theorie, opdrachten en checklists helpen ons nu bij het vervolg. Van harte aanbevolen."

Anneke Drijver
Anneke Drijver

Neem vrijblijvend contact op

Improve Your Business English in Groenekan helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*