NLinBusiness / Dienstverleners / Global Topology

Global Topology

Heb je er ooit over nagedacht om je bedrijf internationaal uit te breiden? Ben je moe van het toevallige exporteren en wil je een solide (digitale ) exportstrategie ontwikkelen?

Zo ja, dan is Global Topology de perfecte oplossing voor jou! Wij zijn een toonaangevend internationaal digitaal marketing- en analysebedrijf dat gespecialiseerd is in nationale culturele segmentatie en persona's.

Ons internationale team van experts werkt onvermoeibaar om startups te helpen een robuuste digitale exportstrategie te ontwikkelen die hun bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Bij Global Topology helpen we exporterende bedrijven in een vroeger stadium van de sales-funnel het vertrouwen te winnen waardoor de verkoopkosten aanzienlijk worden verlaagd. Door gebruik te maken van onze diepgaande kennis van culturele verschillen en deze te vertalen naar online gedrag en markttrends kunnen we uw marketing- en verkoopstrategieën afstemmen op de unieke behoeften van uw doelgroep. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw marketing- en verkoopinspanningen beter op elkaar zijn afgestemd, wat leidt tot meer conversies en een hogere omzet.

Specifieke voor B2B bedrijven en nichemarkten ontwikkelde methoden, zorgen voor lagere marketingkosten. Grondige data-analyse en het geven van de juiste inzichten uit deze data helpen onze klanten sneller te groeien.

Wat anderen zeggen

Oscar Kolkhuis Tanke

CEO - Fawic BV

Wij werken nu al 9 jaar met volle tevredenheid samen met Ionmoon/Global Topology. Voor onze high tech transportkisten, waarmee we ons veelal / met name richten op transportverpakkingen van hoogwaardige technische producten, heeft Ionmoon/Global Topology een uiterst doelgerichte strategie ontwikkeld en geïmplementeerd om nieuwe klanten, in met name Europa, te trekken. Van de bouw van internationale websites tot speciaal getargete internationale campagnes. Deze samenwerking heeft geleid tot een groei waar we heel blij mee zijn.

Geddy van Elburg
Geddy van Elburg

Neem vrijblijvend contact op

Global Topology in Deventer helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*