NLinBusiness / Dienstverleners / ExportSelect International

ExportSelect International

EXPORT MANAGEMENT SEARCH

Werving en Selectie betekent voor ons toegevoegde waarde leveren door focus en specialisatie op export:  Het werven of searchen en selecteren van de juiste persoon op de inhoud (landen en branches), met talen- en exportkennis en met het juiste internationale management talent om te excelleren in andere culturen. Wij gaan in de diepte om deze kwalificaties bij de kandidaten te matchen met het beoogde functieprofiel.

INTERIM MANAGEMENT EXPORT
Sales management knowhow per markt segment direct beschikbaar voor o.a. business development. Selectie uit 500+ Interim export (sales) managers met specifieke marktkennis per landenregio, op klant- en/of distributieniveau!
Voordelen:
 
  • Kortere inwerkperiode, véél voorkennis van de exportmarkt en mét business development ervaring.
  • Snellere lokale contacten mogelijk met reeds bekende klanten of invulling met de gewenste distributiestructuur en/of partnerselectie.
  • Grotere effectiviteit en lagere kosten tijdens een periode van nieuwe marktontwikkeling.
  • Flexibele kennisoverdracht binnen de eigen de export)organisatie is optimaal.
  • Instant praktijk knowhow op branche niveau per exportmarkt direct beschikbaar.

Publicaties van ExportSelect International

Vind het beste talent voor je buitenlandse kantoor

Vind het beste talent voor je buitenlandse kantoor

Culturele sensitiviteit speelt een cruciale rol bij het scouten van de juiste mensen voor je buitenlandse vestiging. Een gebrek daaraan noemt Raymond Smid, oprichter van het internationale recruitmentbureau Exportselect, zelfs…

Lees verder
5 tips bij internationale cultuurverschillen

5 tips bij internationale cultuurverschillen

Bereid je voor op internationale cultuurverschillen, 5 tips Ieder land heeft zijn eigen cultuur, gewoonten en gebruiken. Wie internationaal onderneemt, krijgt hiermee te maken. Als je vooraf weet waarmee je rekening…

Lees verder
Exportpersoneel moeilijk te vinden?

Exportpersoneel moeilijk te vinden?

Door de coronapandemie, internationale dreigingen en de digitalisering heeft internationaal zakendoen een andere dimensie gekregen. Dit geldt ook voor het managen van de juiste exportorganisatie. Wat zijn de trends in deze…

Lees verder

Wat anderen zeggen

CFO - Industriële toeleverancier

"Met ExportSelect een garantieregeling gehad door vroegtijdig vertrek werknemer. Vakkundig opgelost Nu ook ExportSelect gebruikt voor een interim business development manager. Krijgt vervolgens kosteloos een vast contract bij ons."

CEO - Toeleverancier voor de packaging industrie

"Hoe kan het dat ExportSelect de kandidaten wel kan leveren die ik zelf niet kan vinden? Vervolgens top kandidaten geleverd, was nog moeilijk kiezen. Onze export wordt nu dan ook procesmatig verder verbeterd."

CEO - Non Food FMCG

"Het wervingstraject heeft lang geduurd, maar opgeven is geen optie. Lag ook aan de specifieke eisen en ervaring, die ik zocht voor Duitsland."

Raymond Smid
Raymond Smid

Neem vrijblijvend contact op

ExportSelect International in Arnhem helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*