NLinBusiness / Dienstverleners / evofenedex

evofenedex

evofenedex is één van de grootste ondernemersverenigingen in Nederland. De leden en klanten hebben allemaal logistiek of internationaal ondernemerschap nodig om van hun bedrijf een succes te maken. Daarom is ons doel om logistieke en internationale operaties te helpen verbeteren. De wereld wordt steeds kleiner. Met onze open economie liggen de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven steeds vaker in het buitenland. Dat geldt misschien ook voor jouw bedrijf. Natuurlijk wil je dat je internationale activiteiten probleemloos verlopen. Wij kunnen je daarbij ondersteunen met kennis en een uniek netwerk van leden en specialisten in binnen- en buitenland. Maar misschien zet je pas de eerste stappen in de wereld van export? Ook dan staan we voor je klaar. We bieden een helpende hand met concreet advies en toegang tot unieke informatie waarmee je de wereld kunt veroveren. evofenedex heeft een eigen helpdesk voor startende en ervaren internationale entrepreneurs en diverse specialisten voor advies op maat. En onze opleidingen hebben al duizenden ondernemers op weg geholpen.  

Wat anderen zeggen

Martijn van de Waarsenburg

Global supply chain manager - Koppert

Wij vragen evofenedex regelmatig om advies en onze medewerkers hebben bij hen opleidingen gevolgd om onze kennis op het gebied van export en logistiek bij te spijkeren. Mede dankzij de samenwerking met evofenedex hebben we onze logistiek en export verder kunnen optimaliseren. Onze mensen weten zo nog beter waar ze mee bezig zijn.

Ben Admiraal

Eigenaar - Yalp

Wij volgen geregeld seminars en trainingen van evofenedex, vooral over de commerciële kant van internationaal ondernemen. Daarnaast weten wij de vereniging te vinden als wij een hulpvraag hebben. Op die manier gaat onze omzet uit export in 2020 verdubbelen.

Martijn Laan
Martijn Laan

Neem vrijblijvend contact op

evofenedex in Zoetermeer helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*