NLinBusiness / Dienstverleners / Elceco B.V.

Elceco B.V.

Meedenken en snel sparren bij orders op basis van L/C's, zodat je professioneel en volledig, maar binnen de kaders van de mogelijkheden van L/C's kan werken.

Wij verzorgen de volledige afhandeling van vereiste documenten in de L/C's in samenspraak met u als exporteur en de betrokken partijen zoals bijvoorbeeld de vervoerder.

Wat anderen zeggen

Jan Velner

Area Sales Manager - Edel Grass

Gezien de complexiteit van letters of credit maken wij sinds vele jaren dankbaar gebruik van de expertise en service die Elceco ons biedt door het screenen van de gestelde eisen, de terugkoppeling daarop met eventueel een verzoek tot het doorvoeren van amendementen en uiteindelijk het opmaken en versturen van de documenten naar de bank.

Marc Staring

Account Manager - Meteor Systems BV

Meteor Systems BV maakt al enige jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Elceco. Elceco denkt mee, geeft goed advies en is erg toegankelijk. Wie je ook belt, altijd service gericht en een snelle adequate aanpak. Wij kunnen Elceco aanbevelen aan bedrijven die (veel) met L/C’s te maken hebben.

Joris van Amelsvoort

Logistics Manager - Maron Steel Supplies B.V.

Maron Steel Supplies B.V. gebruikt Elceco al jaren voor het behandelen van de L/C ’s. Zij doen dit voor ons met grote kunde en zeer goede service. Sinds jaar en dag betekent dit voor ons ontzorgt worden op het gebied van betalingsrisico’s. Dit zorgt ervoor dat wij ons meer kunnen focussen op onze corebusiness.

Marloes Wittebroek
Marloes Wittebroek

Neem vrijblijvend contact op

Elceco B.V. in Veghel helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*