Ebury

Ebury is één van Europa's snelst groeiende Fintech bedrijven en ondersteunt internationaal opererende organisaties op verschillende aspecten. Wij werken met een persoonlijke aanpak en leren uw organisatie, handelswijze en structuur kennen om te kijken wat het best bij u past.  
  • Internationale betalingen: Ebury biedt toegang tot meer dan 140 valuta’s, waardoor uw organisatie in vrijwel ieder land in de lokale valuta kan betalen. Door de mogelijkheid om wisselkoersen scherper aan te bieden realiseert Ebury daarin ook een kostenbesparing op de transacties en termijncontracten.
  • Valuta management: Aangezien valutakoersen continu fluctueren maken veel van onze klanten gebruik van flexibele termijncontracten om de bijkomende valutarisico's te elimineren. Wij reserveren hiermee een bepaald bedrag in de desbetreffende valuta voor een bepaalde periode tegen een vaste koers. Door de flexibiliteit van deze contracten heeft dit geen invloed op de liquiditeit en wordt tegelijkertijd de winstmarge veilig gesteld.
  • Handelsfinanciering: In combinatie met de valuta biedt Ebury een flexibele vorm van inkoopfinanciering waarmee u de aankopen voor een periode tot 150 dagen op basis van de inkoopfactuur kan laten voorfinancieren.
  • IBAN rekeningen: Als een van de weinige non-bancaire partij bieden wij de mogelijkheid om (IBAN) rekeningen op te zetten in het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Verenigde staten, en vele andere landen. Hiermee kunt u lokaal gelden ontvangen en versturen in verschillende valuta.
 

Aangeboden diensten door Ebury

Internationaal betalen voor iedere onderneming

U kunt bij ons terecht voor internationale betalingen, afdekking van valutarisico en handelsfinanciering.

Valutamanagement

U kunt bij ons terecht afdekking van valutarisico's.

Handelsfinanciering & IBAN

U kunt bij ons terecht voor handelsfinancieringen en IBAN-rekeningen.

Wat anderen zeggen

Caspar Alberts

Directeur - BC Branding

De samenwerking met Ebury is voor ons al jaren een belangrijk onderdeel binnen de financiële afdeling. Ze denken mee in mogelijkheden en door gebruik te maken van hun producten kunnen wij betere marges maken.

Nico Grootendorst

General Director - Evanthia B.V.

Evanthia is een veredelings-en zaden handelsbedrijf actief in 80 landen wereldwijd. Via Ebury hebben wij de mogelijkheid om in de lokale valuta te betalen en het bijkomende koersrisico af te dekken. Hierdoor kunnen wij voor een langere periode met een vaste koers werken en volledige flexibiliteit in betalingen behouden. Tot op heden is de samenwerking met Ebury is succesvol en lucratief.

Duco Rooyaards
Duco Rooyaards

Neem vrijblijvend contact op

Ebury in Amsterdam helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*