ChinaTalk

ChinaTalk is een initiatief opgericht door Jessica Sun en Ed Sander in 2014. ChinaTalk levert diverse diensten op het gebied van kennisoverdracht over China: taallessen & cultuurtrainingen (zowel voor onderwijs als online privélessen), presentaties & gastcolleges, studie- en inspiratiereizen (via zusterbedrijf ChinaTechTrip), trend- en bedrijfswatching en contentcreatie. Verder richt ChinaTalk zich specifiek op kennisdeling over digitale innovatie (e-commerce, new retail, social media, etc). Wij zorgen voor genuanceerde kennisoverdracht over China. Bekijk hier een korte introductievideo over de services van ChinaTalk.

 

 

Publicaties van ChinaTalk

The Evolution of eCommerce in China | ChinaTalk

The Evolution of eCommerce in China | ChinaTalk

ChinaTalk’s Ed Sander was een van de sprekers op de 2023 editie van het Benelux Online Print Event van het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie, het kenniscentrum voor de grafische…

Lees verder
Innovatieve boodschappenbezorging in China | by ChinaTalk

Innovatieve boodschappenbezorging in China | by ChinaTalk

Op 30 november 2021 gaf ChinaTalk’s Ed Sander een presentatie over diverse businessmodellen voor boodschappenbezorging in China. In Nederland ontstaan steeds meer concepten voor boodschappenbezorging. China loopt hierin al enkele…

Lees verder
Interview: Internetcensuur in China

Interview: Internetcensuur in China

ChinaTalk's Ed Sander was te gast in Business AM om uitleg te geven over internetcensuur in China. Wat is de Great Firewall, kan een Chinees in de problemen komen met…

Lees verder
Waarom jij zaken moet gaan doen in China

Waarom jij zaken moet gaan doen in China

Dat China als handelsnatie upcoming is kan je gerust een understatement noemen. Het land ligt op dit moment zelfs op koers om in 2030 de grootste economie ter wereld te…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Jim Koop

Manager International Operations - World Horti Center

We hebben Ed Sander uitgenodigd voor onze bijeenkomst Digital Marketing in China. Het is een zeer geslaagd evenement geworden en Ed was zeer professioneel, kundig en prettig om mee te werken. Ik heb veel van hem geleerd!

Johan Lemmers

Sales Director Decorative Coatings DIY NL - AkzoNobel

Ed is een super host die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Daarnaast is zijn kennis van China in zijn algemeen en New Retail in het bijzonder fenomenaal. Van harte aan te bevelen!

Dick ten Voorde

Commercieel manager a.i. FMCG met sales-focus - Retailmade

Bedankt Ed Sander voor het combineren van jouw sterk inhoudelijke colleges in de ochtend en vervolgens het zichtbaar maken in de praktijk middels tours. Daarnaast het in perspectief zetten tegen de cultuurachtergronden. Wat een journey!

Michiel Rijshouwer

Managing Director -

Dank Ed voor deze reis. Essentieel voor mij was dat je ook jouw enorme kennis van de Chinese markt en cultuur inbrengt. Want ik ben ervan overtuigd dat dit onmisbaar is om goed te begrijpen wat hier nu precies gaande is en wat je van al deze ontwikkelingen mee kunt nemen.

Jarno Duursma

Trendwatcher / Speaker / Author - Studio Overmorgen

Mijn reisbegeleider was Ed Sander van ChinaTalk. Hij heeft verstand van het Chinese internet, van mobile en new retail. En hij is inhoudelijk goed op de hoogte van de Chinese cultuur, want dat is uiteindelijk de context van alle digitale innovaties.

Ed Sander
Ed Sander

Neem vrijblijvend contact op

ChinaTalk in Uden helpt je verder met ondernemen in China .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*