NLinBusiness / Dienstverleners / Brilliant Work

Brilliant Work

Als je op een goede en snelle manier je omzet in het buitenland wilt vergroten, dan ben je bij Brilliant Work aan het juiste adres. Of je vragen nu zijn over taal- en cultuurverschillen, wetgeving, het vinden van de juiste distributeurs of agenten, of hoe je rechtstreeks klanten in het buitenland kunt winnen, wij zijn er voor je.

Wij helpen je aan gratis internationaal marktonderzoek, het vinden van de juiste verkoopkanalen en het inzichtelijk maken van de noodzakelijke documenten.

Wist je dat je als ZZP'er of MKB'er gebruik kunt maken van meerdere exportsubsidies voor onze trajecten? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Brilliant Work is verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB 2019 en 2020; en in 2022 verkozen tot beste bedrijfscoachingsbureau. Onze exportadviseurs hebben zelf ervaring met exporteren én meerdere van hen hebben ook in het buitenland gewoond en gewerkt.

Wat anderen zeggen

Rogier van Essen

Algemeen Directeur - LesLab B.V.

Vorig jaar zijn we gestart met de internationalisering van LesLab. Een nieuwe markt is een grote stap met culturele en financiële uitdagingen. De laagdrempelige begeleiding van Brilliant Works heeft ons goed op weg geholpen. Prettig contact, goed bereikbaar en deskundig advies.

Willem van de Kamp

Finance Manager - Huisman Group B.V./DFDS Part Loads

Het dossier Brexit heeft ons, als transporteur op met name UK en Ierland, voor vele uitdagingen gesteld. Menig keer hebben wij hierbij ondersteuning gekregen van Brilliant Work. Door ons te adviseren maar vooral daadwerkelijk praktisch te ondersteunen bij het verkrijgen van vergunningen, registraties en de communicatie met de Engelse overheidsinstanties.

Gerrit Zomerdijk

Voorzitter - Gynaikon Klinieken

We hebben regelmatig patiënten uit het buitenland, met name Duitsland. De vraag was of een Duitse vestiging opzetten haalbaar is. Met een coach van Brilliant Work hebben we het traject verkend middels kritische vragen. Naast de contacten die we zelf al hadden, hebben we een aantal mooie verwijzingen gekregen.

Derk Egeler

Commercieel Manager -

De vele jaren ervaring die David van Brilliant Work met zich mee brengt zijn erg waardevol geweest voor No Fairytales en de stappen die we momenteel internationaal en in het VK/Londen aan het maken zijn. Naast inhoudelijke kennis, tips & tricks m.b.t. internationale expansie heeft David een uitgebreid netwerk en kennis van diverse markten, actieve FMCG spelers en lokale retailers. Een goede adviseur en sparringpartner.

Lizanne Jakobs
Lizanne Jakobs

Neem vrijblijvend contact op

Brilliant Work in Oosterbeek helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*